Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • FarmShow Osijek
  • 29.08.2015. 14:10

Izloženi strojevi za pripremu, sjetvu i sadnju!

Subota je na FarmShowu, za razliku od petka koji je bio posvećen obradi zemlje, dan za prezentaciju strojeva za pripremu sjetvu i sadnju tvrtki AgroPMD, Agronom, POD, Agrotok, PMT.

  • 491
  • 57
  • 0

Subota je na FarmShowu, za razliku od petka koji je bio posvećen obradi zemlje, dan za prezentaciju strojeva za pripremu sjetvu i sadnju tvrtki AgroPMD, Agronom, POD, Agrotok, PMT.

Na polju smo mogli vidjeti Case puma 154 traktor i Pottinger rotodrljaču te sijačicu Vitasem 302 ADD tvrtke POD. Agronom je predstavio kombinaciju Amazone sijačice i traktora Steyr cut 6170.

Prati 2. FarmShow online!

AgroPMD predstavio je HE-VA kulti seeder žitnu sijačicu i cambridge valjke iste marke. Poljonova je predstavila rotodrljaču i kultivator sjetvenih redova te Deutz Fahr 5120 P i Kuhn 302 D rotodrljaču. Bio je tu i Deutz Fahr 9340 TTV Agrotron traktor i Kuhn Striger R8 mehanizacija za sjetvu. Nakon toga uslijedila je prezentacija PMT sijačice Rapid i Tempo.

Jerković je predstavio Axion 850 i Pronto 6 sijačicu. Sutra možete vidjeti u radu strojeve vezane za gnojidbu i zaštitu tvrtki Findri, Agromehanike, Jerkovića, Agronoma i Agrotoka.


Fotoprilog


Tagovi

FarmShow Agronom POD Pmt Jerković Rapid Tempo Sijačice Axion Rotodrljača Amazone AgroPMD Agrotok Case HE-VA Deutz-Fahr


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

Farm Show Osijek

Sv. L.B. Mandića 172, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 99 264 8048, e-mail: dino.tomljanovic@agronom.hr web: http://www.farmshowosijek.eu/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]