Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljo-Nova
  • 31.07.2017. 07:30

Iskombinirajte Deutz-Fahr po svojoj mjeri!

Nova 6 Series opremljena je s potpuno redizajniranim motorom u smislu utjecaja na okoliš i isplativosti, a zbog raznih performansi možete iskombinirati i stvoriti svoj jedinstven traktor!

Foto: deutz-fahr.com
  • 2.920
  • 320
  • 0

Deutz-Fahr je razvio novu seriju 6 s 12 modela u rasponu od 156 do 226 KS, dva međuosovinska razmaka, tri varijante prijenosa, dva tipa kabina s različitim razinama udobnosti i raznim drugim značajkama kojima možete sastaviti najbolju kombinaciju tehnologije u ovoj seriji traktora i stvoriti svoj jedinstveni traktor.

Nova serija 6 opremljena je s potpuno redizajniranim motorom u smislu utjecaja na okoliš i isplativosti. Novi Deutz 6.1 Stage 4 (Tier4 Final) motor je osjetljiviji, nudi veći okretni moment i počinje s većim okretnim momentom, a istodobno je smanjena potrošnja goriva i AdBlue.

Najviši stupanj pouzdanosti

Revidirani ispušni sustav ima SCR ispušni plin nakon obrade i dodatni pasivni DPF. DPF nudi tri prednosti u odnosu na uobičajene aktivne filtere: bez ubrizgavanja goriva izravno u filter, manje energije stvara se oko uređaja i učinkovita strategija "topline" motora smanjuje potrebe regeneracije. Time se štedi gorivo i novac u skladu s međunarodnim standardima. Na modelima TTV učinkovitost motora podržava i elektronički Visco ventilator.

Deutz 6.1 Stage 4 (Tier4 Final) motor moderna je tehnologija proizvedena u Njemačkoj - sinonim s najvišim stupnjem pouzdanosti i učinkovitosti, omogućujući vam maksimalno postizanje vašeg posla.

Što vam je najbitnije kod vašeg traktora? Jednostavan rad na farmi, rad s travnjacima, teški prijevoz, vuča teških strojeva na terenu ili kombinacija svega ovoga? Bez obzira na izbor, ova serija nudi odgovarajući prijenos za bilo koji zahtjev vozača i bilo koji proračun s kojim raspolažete.

S 5 mehaničkih stupnjeva prijenosa plus 6 Powershift stupnja naprijed i 3 unazad, Powershiftov prijenosnik nudi 30+15 (s creeper: 54 + 27) ukupni broj brzina za maksimalnu brzinu od 40 ili 50 km/h (prema propisima tržišta) sa smanjenom brzinom rada motora.

Smanjena potrošnja goriva

Sa četiri PTO brzine 540/540ECO /1000/1000ECO na stražnjoj strani i 1000 ili 1000ECO na prednjoj strani, svi se radove mogu obaviti vrlo učinkovito. Zahvaljujući smanjenom broju okretaja motora, zajedno s tehnologijom ECO napajanja, potrošnja goriva se znatno smanjuje.

Deutz-Fahr serija 6 s prednjim utovarivačem

Proporcionalno upravljani PTO sprječava nagle trzaje i štiti dijelove prijenosa. Novi InfoCentrePro pruža jasne, lako razumljive informacije o hidrauličkim i PTO funkcijama. Sve hidrauličke i PTO funkcije mogu se jednostavno postaviti i kontrolirati s desne konzole ili naslona za ruku u kabini. Možete birati između mehaničkih i elektrohidrauličnih kontrola, do pet hidrauličnih ventila na stražnjoj strani i dva na prednjoj strani, a hidrauličnu crpku do 170 L/min s kapacitetom stražnjeg podizanja do 10.000 kg. Modeli s kabinom MaxiVision 2 imaju sve hidrauličke ulaze proporcionalno kontrolirane, radi bolje kontrole priključaka. Odvojeni spremnik ulja osigurava dovoljnu količinu ulja za TTV modele.

Maksimalna učinkovitost kočenja s Booster sustavom

Nova prednja osovina s ovjesom i kočionim sustavom serije 6 jedinstvena su u ovoj klasi. Prednja osovina sada je opremljena hidrauličkim cilindrima s dvostrukim djelovanjem i duljim hodom, što značajno povećava učinak prigušenja. Ovisno o intenzitetu kočnica i brzini vožnje, aktiviraju se dvije razine suspenzije - AntiDive i AntiRise sustav ili potpuni sustav ovjesa na terenu i na cesti (sustav ovjesa se može zaključati). Serija 6 TTV je jedini standardni traktor koji je opremljen suhim disk kočnicama visokih performansi na prednjoj osovini (6205 i 6215 TTV), s dodatnim Booster sustavom kočenja koji osigurava maksimalnu učinkovitost kočenja uz najlakši pritisak papučice. Niti jedan drugi standardni traktor ne nudi prednju osovinu, suhe kočnice u kombinaciji sa Booster sustavom kočnica.

Možete odabrati više opcija izgleda kabine

Što je veća udobnost vožnje i rada, to je produktivniji posao. I što je opušteniji rad, to se postižu bolji rezultati. Iz tog razloga, svi modeli serije 6 nude udobnost prve klase. Jedinstven na tržištu - možete birati između puno tehnologije, opreme, specifikacija i udobnosti. Na temelju željene namjene traktora, na zahtjev vozača postoji rješenje za sve vaše zahtjeve. MaxiVision i MaxiVision 2 kabine s različitim razinama operativne udobnosti i tehnoloških rješenja, od jednostavnih mehaničkih ručnih kontrola do najnaprednijeg elektronskog joysticka. Možete birati između tri opcije - jednostavnog zelenog kliznog krova, staklenog krova s ​​UV apsorpcijom ili FOPS sigurnosne verzije za optimalne preglede tijekom korištenja prednjeg utovarivača. Što god odabrali, nova serija 6 zadovoljit će vaše osobne zahtjeve.

Pogledajte ovaj odličan traktor serije 6 u radu!

Foto: deutz-fahr.com


Tagovi

Deutz-Fahr Traktor Serija 6 TTV Motor Snaga Potrošnja Ušteda Kabina Udobnost


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Poljo-nova d.o.o.

Industrijska cesta 34, 10360 Sesvete, Hrvatska
tel: +385 1 2040 280, e-mail: info@poljonova.hr web: http://poljonova.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.