Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lemken
  • 03.11.2015. 09:20

Inovacijama do lakšeg gospodarenja!

Na nadolazećem Agritechnica sajmu Lemken predstavlja brojne inovacije koje će poljoprivredniku omogućiti lakše gospodarenje zemljištem!

  • 416
  • 20
  • 0

Najpoznatiji sajam na kojemu se predstavljaju inovacije iz svijeta mehanizacije, Agritechnica, uskoro otvara svoja vrata. Svake dvije godine ovaj sajam okuplja stotine izlagača i privlači mase posjetitelja željnih inovativnih riješenja koji će im pomoći u svakodnevnom gospodarenju poljoprivrednim površinama. Kao i uvijek, sajam se održava u Hannoveru, Njemačka, a ove godine u terminu od 08. do 14. studenog.

Automatska kalibracija sjemena

Na sajmu izlažu neki od najvećih i najpoznatijih proizvođača poljoprivredne mehanizacije, a osim predstavljanja svojih inovacija, imaju priliku sudjelovati i u natječaju za naj inovacije, gdje DLG organizacija dodjeljuje zlatne i srebrne medalje. Jedan od izlagača i ove je godine tvrtka Lemken, sa svojom prepoznatljivom modro plavom mehanizacijom, a posjetiti ih možete u hali 11, izložbeno mjesto broj B42. Tvrtka Lemken ove godine na Agritechnici prima čak 2 srebrne medalje i to za iduća dostignuća:

  • automatska kalibracija sjemena Solitair 25 sijačice
  • OptiLine automatski sustav podešavanja vučne linije kod Diamant polu-nošenih plugova

Lemken će predstaviti brojne inovacije

Osim medaljom nagrađenih inovacija, na Lemken izložbenom prostoru naći će se i ona ostala, ništa manje bitna dostignuća, a o svima zajedno više pročitajte u nastavku!

OptiLine sustav
  1. Automatska kalibracija za Solitair 25 sijačicu - ova funkcija postaje lako dostupna ravno iz kabine traktora tako što će korisnik samo unijeti potrebne parametre. Ova nova generacija pneumatskih sijačica biti će predstavljena na sajmu Agritechnica.
  2. DeltaRow koncept za optimizaciju raspodjele sjemena i Azurit sijačica - novi sustav obogaćuje preciznu sijačicu Azurit koja će također biti predstavljena na sajmu. DeltaRow sustav podrazumijeva dva dupla reda, razmaka 12.5 cm, što daje biljci više prostora za rast te osigurava bolji pristup vodi i hranjivima. Azurit i DeltaRow omogućuju da se kukuruz, soja, suncokret i repica siju velikom preciznošću i pri efikasnoj brzini od 15km/ha.
  3. Gigant Heliodor tanjurača - Lemken će na Agritechnici u javnost lansirati do sada najveću tanjuraču, sa radnim tijelom od čak 16m radnog zahvata i performansom od 25 hektara po satu
  4. Polu-nošeni Diamant plugovi sa OptiLine podešavanjem - Lemken uvodi novi sustav za polu-nošene plugove kako bi poboljšali lateralno navođenje te smanjili potrošnju goriva.
  5. GPS priprema kolotraza - novi model TramlineControl omogućava GPS pripremu kolotraza, neovisno o ritmu sjetve

Više informacija o dostignućima saznajte upitom prema tvrtki Lemken na jedan od niže navedenih kontakata!


Tagovi

Lemken Agritechnica Poljoprivredni sajam Hannover Diamant plug DLG Srebrna medalja Azurit sijačica Solitair sijačica Lemken mehanizacija


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Savska cesta 106, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 91 1811 718, e-mail: l.matijevic@lemken.com web: http://www.lemken.com