Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Same Deutz-Fahr
  • 18.12.2013. 12:20

Hurlimann traktori - dugovječni i kvalitetni

Novi program Same Deutz-Fahr grupe linije Hurlimann traktora

  • 7.517
  • 439
  • 0

Tvrtka Trisa d.o.o. je od 01. srpnja 2013. godine postala ovlašteni uvoznik Hurlimann traktora. Zadatak im je, ali i zadovoljstvo dati Vam povjerenje u Hurlimann traktore i podršku Vama kao najvažnijoj karici u poslovanju.

Novi program Same Deutz-Fahr grupe linije Hurlimann traktora dolazi u rasponu snage za sve potrebe i već poznatom tradicijom kvalitete dijelova i obrade. Hurlimann Prince modeli, snage od 35 - 50 KS su svestrani i višenamjenski te se mogu nositi s radom na otvorenom polju jednako dobro kao i na manjoj farmi. Pouzdan, brz i okretan Hurlimann Prince je i savršen stroj za staklenike, rasadnike, te za održavanje zelenih površina parkova.

Hurlimann XA model ima osobine koje pokazuju izvrsnost ove serije - točnost i učinkovitost elektronskim upravljanjem motora sa sistemom "over-boost", praktičan prijenos Fulldrive s tri stupnja brzine, udobnost zajamčena hidrauličnim inverterom na pritisak ručice ispod volana s najnovijim sustavom Stop & Go i usklađenost elektro-hidrauličnog upravljanja. Dolaze u rasponu snage od 60 - 95KS.

Novi model XB Hurlimann traktora dolazi u dvije snage od 88 KS i 105 KS, 4 cilindra, 20 x 20 mijenjačem sa pužnim brzinama na 40 km/h i klima u serijskoj izvedbi. Model je namijenjen srednje velikim gospodarstvima bilo za potrebe obrade zemlje ili transporta.

Specijalni, uski Hurlimann modeli traktora XF/XS/XV namijenjeni su za rad u vinogradu ili voćnjaku s različitom međurednom udaljenosti. Modeli imaju mali radijus okretanja što je posebno važno kod okretanja na kraju reda. Dostupni su u visokim i niskim performansama, ovisno o kotačima što ih čini još praktičnijim, a dolaze do izražaja u području s niskim raslinjem. Montiran mjenjač Fulldrive s Overspeedom osigurava učinkovit rad u polju te malu potrošnju kod brzog transporta. Serija XF/XV/XS je podobna za mnoge koji rade u polju.

Novi model XM verzije sa Deutz Tier4 motorom predstavljen je na sajmu SIMA. Bojom tijela se vraća u svoje početke dok tehnološkim inovacijama stoji uz bok najsuvremenijih dostignuća.

Dugovječnost i kvalitetan rad traktora održava se redovitim servisom i instaliranjem originalnih rezervnih dijelova SDF grupe te upotrebom visoko kvalitetnog ulja i maziva. Tvrtka prati trendove globalnog tržišta i pokušava biti konkurentna u cijeni, brzini nabave traktora prema Vašoj individualnoj potrebi kao i dijelova te rješavanju servisa. Cilj im je pronaći najbolje moguće rješenje za Vaše potrebe.


Tagovi

Traktor Hurlimann Polje Voćnjak Gospodarstvo Tier 4 motor Deutz-Fahr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan i blagoslovljen Uskrs želi Vam vaš Novocommerce International 💚💛
Da li se u gnijezdu pronašla kakva John Deere igračka? 🎁🐰 Šaljite nam slike u komentaru 🤗
#novocommerce