Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Klaster poljomehanizacije
  • 05.02.2016. 14:30

Hrvatska mehanizacija na mađarskom tržištu

Na mađarsko tržište plasirano je ukupno 150 poljoprivrednih strojeva različitih proizvođača iz Klastera poljomehanizacije.

  • 850
  • 110
  • 0

Mađarska tvrtka Novara Coop Kft. uspješno se profilirala na mađarskom tržištu kao zastupnik i uvoznik hrvatske poljoprivredne mehanizacije, a to pokazuje i ovogodišnji nastup na najvećem i najuspješnijem mađarskom poljoprivrednom sajmu - AgroMashExpo u Budimpešti.

Na 200 m² izložbenog prostora izloženi su tako strojevi tvrtki Labinprogres-TPS, Eurometal, Megametal, Pecka, POD, Strojarstvo Čalopek, Leško i drugih koje su povezane unutar proizvođačke organizacije Klaster poljomehanizacije.

Posjetitelji sajma pokazali su veliki interes za poljoprivredne strojeve Klastera poljomehanizacije. Naime, osim upita bilo je i kupaca poljoprivrednih strojeva. Tijekom 2015. godine tvrtka Novara Coop Kft plasirala je na mađarsko tržište 150 strojeva različitih proizvođača iz Klastera poljomehanizacije, a to zasigurno predstavlja veliki uspjeh na tom tržištu.

AgroMashExpo posjetilo 42.000 posjetitelja

Ovogodišnji 33. AgroMashExpo ujedno je bio i najveći do sada. Na sajmu od 36.000 m² izlagačke površine izlagalo je ukupno 300 izlagača, a sajam je posjetilo 42.000 posjetitelja. Ako je suditi po zanimanju posjetitelja za Klasterovu poljoprivrednu mehanizaciju za vrijeme sajma, u ovoj godini treba očekivati još bolje prodajne rezultate na mađarskom tržištu.

Ispod članka u galeriji fotografija možete pogledati dio izložene mehanizacije na sajmu AgroMashExpo, a za više informacija o poljoprivrednim strojevima obratite se na jedan od niže navedenih kontakata.


Fotoprilog


Tagovi

Klaster poljomehanizacije Labinprogres-TPS POD Pecka Eurometal Megametal Strojarstvo Čalopek Leško AgroMashExpo Mađarska


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.


Partner