Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kukuruz, soja, suncokret
  • 30.03.2015. 07:20

Herbicid najduljeg djelovanja na tržištu!

WING P je novi herbicid za tretiranje kukuruza, soje i suncokreta nakon sjetve, a prije nicanja. Najveća prednost mu je jako dugo djelovanje nakon njegove primjene, čak do 45 dana!

Foto: depositphotos, fotokostic
  • 1.835
  • 64
  • 0

Wing® P je usavršen spoj dviju aktivnih tvari koje su i prije bile u BASF-ovom proizvodnom programu. Kao takav, zadržao je i unaprijedio dugotrajnost u djelovanju herbicida Stomp® 330E, uz istodobnu odličnu učinkovitost i selektivnost koju ima Frontier® X2. Dugotrajnost u djelovanju sredstva Wing® P dokazana je testiranjima provođenim zbog registracije u Hrvatskoj i predstavlja veliku prednost preparata u odnosu na druge: Wing® P i nakon 45 dana od primjene djeluje na većinu najopasnijih korova u soji, suncokretu i kukuruzu!

Wing® P je novi herbicid na tržištu koji korove u soji, suncokretu i kukuruzu drži pod kontrolom čak i do 45 dana!

Primjena

U kukuruzu za zrno, kukuruzu za silažu i kukuruzu šećercu može se primijeniti nakon sjetve, a prije nicanja (pre-em) ili u ranom post emergence roku u fenofazi 2 - 3 lista kukuruza te fenofazi 1 - 3 lista jednogodišnjih uskolisnih, odnosno u fenofazi 2-4 lista jednogodišnjih širokolisnih korova. Za bolji učinak na jednogodišnje širokolisne korove preporučuje se primjena u kombinaciji sa sredstvom na osnovi terbutilazina.

Formulacija: koncentrat za emulziju (EC)
Aktivna tvar: 212,5 g/l Dimetenamid-P, 250,0 g/l Pendimetalin

U soji se primjenjuje nakon sjetve, a prije nicanja (pre-em). Za bolji učinak na jednogodišnje širokolisne korove može se kombinirati sa sredstvima protiv te skupine korova.

U suncokretu se primjenjuje nakon sjetve, a prije nicanja (pre-em). Za bolji učinak na jednogodišnje širokolisne korove može se kombinirati sa sredstvima protiv te skupine korova. U slučaju jače zakorovljenosti te na tlima bogatim organskim tvarima, treba primijeniti veću registriranu količinu sredstva.

Uništava i ambroziju

Prednosti primjene u kukuruzu
Kod kukuruza će Wing® P odstraniti svako naknadno nicanje ljetnih korova, prije svega onih koji ostaju nakon folijarnih tretmana. Taj dio korovske populacije kasnije proizvodi sjeme i ostaje kao potencijal korova za to polje u budućnosti.

Prednosti primjene u soji
Kod soje je primjena sredstva Wing® P i najpotrebnija jer nadilazi poteškoće drugih sredstava zbog kojih već godinama pojedini korovi u toku ljeta i jeseni vladaju našim poljima. Wing® P i tijekom ljeta odlično djeluje na korov, uključujući ambroziju koja u tom periodu predstavlja velik problem.

Prednosti primjene u suncokretu
Wing® P odlično djeluje na korove i omogućuje zdrav start biljke osiguravajući joj odsustvo korova od sama njena nicanja.

Za dozu primjene i više informacija o novom proizvodu kontaktirajte BASF stručnjake na jedan od niže navedenih kontakata!

Foto: depositphotos, fotokostic


Tagovi

BASF Zaštita soje Zaštita kukuruza Zaštita suncokreta Doza primjene herbicida Herbicid Uništavanje korova Suzbijanje korova Ljetni korovi Širokolisni korovi Ambrozija Primjena herbicida Stomp 330 E Wing P Frontier X2


Partner

BASF Croatia d.o.o.

Slavonska avenija 1b, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: + 385 (0)1 60 00 027, e-mail: matea.basic@basf.com web: http://www.agro.basf.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]