• Kioti traktori
  • 08.05.2017. 07:30

Dva nova Kioti traktora od sada i s kabinom!

Kioti traktori predstavljaju dva nova posebna modela s kabinama iz CK10SE serije traktora!

Foto: kioti.com
  • 2.564
  • 168
  • 0

Kioti traktori koje proizvodi tvrtka Daedong-USA Inc. predstavljaju dva nova posebna modela s kabinama iz CK10SE serije traktora. Modeli CK3510SE HC i CK4010SE HC imaju isti hidrostatski prijenos (HST) i minimalne vibracije koje korisnici vole upravo kod ove serije.

"Uzeli smo one značajke koje kupci vole kod serije CK10 i predstavili smo dva modela CK10SE koji nude nove standardne opcije i tvornički ugrađene kabine kako bi odgovarale svakodnevnim potrebama poljoprivrednika", kaže Peter Dong-Kyun Kim, predsjednik tvrtke. Ove nadopune povećavaju učinkovitost i udobnost za korisnika, bez ugrožavanja performansi na terenu.

Traktori snage 35 do 40 KS

Kioti CK4010SE HC s kabinom

Modeli CK3510SE HC i CK4010SE HC osiguravaju napajanje snage od 29,4 do 31,9 KS s 540 okretaja u minuti (rpm) i unaprijeđeni su snažnim motorom od 35 do 40 KS. Pogon je na četiri kotača i stražnjim diferencijskim zaključavanjem, te pokretanjem u skliskim i drugim teškim vanjskim uvjetima rada.

Standardne značajke oba modela uključuju HST s pedalama za smanjenje potrošnje goriva. Modeli imaju i A/C i grijanje, što omogućava udoban rad tijekom cijele godine. Dodatna oprema pruža PTO Kit koji omogućuje modelima postizanje 2.000 okretaja u minuti.

Od kada je predstavljen prvi Kioti traktor u SAD-u 1986. godine, Kioti se uvrštava među vodeće nacionalne marke traktora.

Svi novi modelu CK10SE serije s tvornički ugrađenom kabinom mogu se opremiti s Kioti KL4020 Front End Loader koji donosi maksimalnu visinu dizanja od 98,4 inča (249.94 cm) i kapacitet dizanja od 1.930 kilograma.

Novi modeli Kioti traktora s kabinama

Foto: kioti.com


Tagovi

Kioti traktori Novi modeli CK10SE Kabina Udobnost Učinkovitost


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Mehanizacija Hrvatska

Agroklub, Hrvatska
e-mail: [email protected]

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Maglovita i brdovita Slavonija.

No, danju se sunce probije; i šteta ga ne iskoristiti, pogotovo kada je zrak pročišćen i imamo tu sreću - živjeti u ovako lijepoj zemlji koja ne obiluje zagađenjima.

Vaši Planovi za vikend?