Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bc Institut
  • 13.02.2019. 13:30

Dočekajte sjetvu kukuruza i soje spremni uz "kulturator" Bc Agronaut-a!

Za svaki hibrid kukuruza kao i svaku sortu soje uz pomoć besplatne mobilne aplikacije Bc Agronaut imate mogućnost personaliziranog i optimiziranog izračuna potrebne količine sjemena sukladno veličini površine koju želite zasijati!

Foto: Bc Institut
  • 929
  • 54
  • 0

Kako bi ste sjetvu dočekali spremni, isplanirajte svoje potrebe za sjemenom. Za svaki hibrid kukuruza kao i svaku sortu soje uz pomoć besplatne mobilne aplikacije Bc Agronaut tvrtke Bc Institut, imate mogućnost personaliziranog i optimiziranog izračuna potrebne količine sjemena sukladno veličini površine koju želite zasijati. Uz "Kulturator" dobivate i sve ostale sjetvene podatke, poput razmaka u redu, razmaka između redova i sl. "Kulturator" štedi Vaše vrijeme i novac, a Bc Agronaut postaje - Vaš asistent u proizvodnji.  

Uz brojne funkcionalnosti, Bc Agronaut nudi mogućnost odabira županije te najboljeg hibrida kukuruza ili sorte soje za Vaše proizvodno područje, prikaz trogodišnjih prinosa zrna svakog pojeding hibrida kukuruza i svake pojedine sorte soje, dok u dijelu aplikacije "Rezultati ispitivanja" možete pronaći prinose postignute u zadnjoj vegetacijskoj godini.

Pogledajte kako koristiti aplikaciju Bc Agronaut:

Uz opise bolesti, korova i štetnika po kulturama iz ponude Bc Instituta, Bc Agronaut nudi i kontakte promotora i prodajnih mjesta u Vašoj županiji koje možete pozvati direktno iz aplikacije te u vrlo kratkom vremenu doći do dodatnih informacija.

Preuzmite ga ovdje!

Sve pogodnosti aplikacije, mogu biti dostupne već danas i na Vašem dlanu! Bc Agronaut, Vaš asistent u proizvodnji, za Vas je potpuno besplatan na Google play i/ili iTunes platformama.

Za više informacija o aplikaciji i planiranju sjetve, obratite se tvrtki Bc Institut na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

BC Agronaut Bc Institut Aplikacija Sjetva Kulturator


Partner

Bc Institut d.d. Zagreb

Dugoselska 7, Rugvica, 10370 Dugo Selo, Hrvatska
tel: +385 (0)1 2781-510, e-mail: bc-uprava@bc-institut.hr web: http://www.bc-institut.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]