Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Same Deutz Fahr Žetelice
  • 31.12.2013. 13:22

Dobra godina za Same Deutz Fahr Žetelice

U Same Deutz Fahr Žetelicama, sljedeće godine proizvest će se više od 350 kombajna

Foto: Glas Slavonije
  • 700
  • 61
  • 0

U vremenu recesije, gospodarske krize i visoke nezaposlenosti, neki su se ipak uspjeli othrvati poteškoćama i služe kao pozitivan primjer uspješnog poslovanja. I ove su godine, prema ostvarenim poslovnim rezultatima u Vukovarsko-srijemskoj županiji, tvrtke s područja Županje zabilježile najveći uspjeh. Uz Sladoranu, koja već godinama vodi sa 300 i više zaposlenih, HGK - Županijska komora Vukovar kao najuspješniju županijsku tvrtku srednje veličine koja zapošljava 250 radnika nagradila je Same Dautz Fahr Žetelice. Ova tvrtka, čiji su kombajni poznati u cijelom svijetu, već je dugi niz godina jedan od najvećih izvoznika u Hrvatskoj. Iz godine u godinu ruši rekorde proizvodnje i otvara nova tržišta. Tijekom 2013., izrađeni su novi i proizvodi serije 9000 koji su kvalitetom i performansama zadobili veliko povjerenje kupaca.

U sljedećoj godini naime, planiraju i povećanje proizvodnje, a postoje nagađanja da će proizvesti više od 350 kombajna. U isto vrijeme, tvornica daje velik doprinos ublažavanju rekordnog broja nezaposlenih u županjskoj Posavini, a biti će angažirano više od stotinu sezonskih radnika. Konkurencija je jaka, stoga je velika i potreba za novim investicijama u proizvodnju i proizvod. I upravo iz tog razloga od jeseni 2014. počinju ulaganja u novi proizvod, kombajn serije 7000 koji će brzo pronaći svoj put do kupaca.

Foto: Glas Slavonije


Tagovi

HGK Županijska komora Vukovar Sladorana Kombajn Investicije Izvoz

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.