Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce
  • 26.07.2017. 16:30

Demo balirka F441M idealna za srednja gospodarstva

Okupljeni poljoprivrednici na parceli OPG Vranjković kod Josipovca pokraj Osijeka mogli su se uvjeriti u mogućnosti stroja balirke modela F441M.

  • 1.698
  • 215
  • 0

Tvrtka Novocommerce održala je demo prezentaciju balirke modela F441M. Okupljeni poljoprivrednici na parceli OPG Vranjković kod Josipovca pokraj Osijeka mogli su se uvjeriti u mogućnosti stroja koji je nedavno proizašao iz John Deere tvornice. Radi se o fiksnoj balirki kojom je John Deere pokazao da doista nikada ne staje na razvoju kako bi osigurao najbolji učinak i ispunili razne zahtjeve kupaca.

"Balirka F441M je idealna za srednja gospodarstva koja trebaju brzu reakciju radi nedostatka vremena. Opremljena je s mnoštvom opreme te pruža odličnu vrijednost i paket koji će raditi dugo godina", istaknuo je Marko Bučanović iz osječkog Novocommerca.

Pojasnio nam je i prednosti njegovog Pick up-a dostupnog u izvedbi s 2 m ili 2,2 m širine. Dizajn napravljen kako bi lako kupio sav materijal sa zemlje. Svi nosači prstiju su zaštićeni sa zatvorenim ležajima.

MultiCrop i Silage komora

"Kupci mogu birati između 2 komore. MultiCrop komora koja ima valjke i konvejer kako bi radila idealno u svim uvjetima i kulturama. To je komora koja radi jednako kvalitetno u sijenu i slami kao i u vlažnim i suhim uvjetima. No, tu je i druga opcija. Tzv Silage komora koja ima više valjaka i specijalista je za sijenažu, te pruža vrhunski učinak u vlažnim uvjetima", istaknuli su na ovoj prezentaciji.

Predstavnici Novocommerca pojasnili su i važnost upotrebe John Deere CoverEdge mreže. Naime, John Deere nudi jedinstvenu mrežu tzv CoverEdge koja prekriva i rub bale kako bi ju maksimalno zaštitiala i povezala savršeno svaku balu. Svi koji su imali priliku raditi s ovom mrežom ne razmišljaju više o drugim alternativama.

"Bolja kvaliteta bale, ljepši dizajn, manje omotaja te više metara u jednom paketu samo su neke od prednosti ove mreže", rekao je Bučanović.


Fotoprilog


Tagovi

Thom Gady Novocommerce John Deere Marko Bučanović Balirka


Autor

Damir Rukovanjski

Više [+]

Diplomirani agronom, dugogodišnji dopisnik, novinar i urednik u Glasu Slavonije, osnivač i urednik AgroGlasa od 2000. do 2008. Urednik EU Agro Info od 2008 do 2013., urednik Agrotehnike, izdavač brojne stručne poljoprivredne literature. Kolumnist Agrokluba od 2008.godine. Nekadašnji suradnik Gospodarskog lista, Nove Zemlje. Član Hrvatskog novinarskog društva od 1993.godine i član Izvršnog odbora Zbora agrarnih novinara HND.