Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jerković
  • 26.08.2015. 15:30

Claas ponovo među najvećima na FarmShow-u!

I ove godine posjetite izlagački prostor tvrtke Jerković te ih popratite na polju prilikom prikazivanja strojeva u radu! Za najmađe, tu je shop igračaka!

  • 1.074
  • 51
  • 0

Bliži nam se drugo izdanje sajma poljoprivredne mehanizacije FarmShow 2015. koji će se održati u Osijeku od 28. do 30. kolovoza, na već dobro poznatoj lokaciji - Sportskom aerodromu Osijek - Čepin. Ove godine očekuje se nešto veća raznolikost izlagača, ali neki će u najavljeno vrijeme biti na starom mjestu. Jedan od njih je i tvrtka Jerković d.o.o. koja će ove godine na sajmu izložiti oko 20 traktora i strojeva.

"Evo već drugu godinu za redom dočekujemo posjetitelje i informiramo ih o predstavljenim strojevima Claas traktora, kombajna, presa, utovarivača, kosilica i sakupljača te Horsch sijačica, grubera i Strautmann prikolica. Sa prošlom, prvom godinom sajma, bili smo iznimno zadovoljni, no naravno ove godine očekujemo i više profesionalnih poljoprivrednika.", navode Jerkovići.

Ista lokacija, još veća ponuda!

Izlagački prostor tvrtke Jerković prostirati će se na 1.001 m2 , a možete ih pronaći na istoj lokaciji kao i prošle godine -. pozicija broj 7 - izložbeni prostor koji se nalazi uz sam rub do šatora ugostiteljstva. Ispod članka pronađite mapu rasporeda lokacija izlagača.

Osim razgledavanja široke palete strojeva, posjetitelji će moći pogledati neke od njih i u radu, točnije Claas Axion 850 koji će vući Horsch pronto 6DC sijačicu. Jedna novost, kojoj će se svakako obradovati najmlađi, jest shop igračaka zato, roditelji, bake i djedovi, ne zaboravite novčanike!

Pokrivenost sa svih gledišta!

U nastavku donosimo popis strojeva koje će tvrtka Jerković izložiti na sajmu.

Claas Axion 850

Claas traktori

Horsch sijačice i gruberi

Strautmann prikolice

Claas Lexion 650

Claas kombajni

  • Claas Lexion 650
  • Claas Tucano 450 (rabljeni)

Claas prese

Kosilica i sakupljač Claas

Claas Utovarivač

  • Claas Scorpion 7035

Za više informacija o pojedinim traktorima i strojevima, ali i preostalom asortimanu tvrtke Jerković, posjetite ih na nadolazećem FarmShow sajmu u Osijeku!


Tagovi

Jerković Horsch gruber FarmShow Osijek Sajam mehanizacije Poljoprivredna mehanizacija Claas trasktor Claas kombajn Strautmann prikolica Claas utovarivač


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!