Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Carraro traktori
  • 22.05.2017. 07:30

Carraro traktori za posebne uvjete i terene!

Traktori poznatog talijanskog proizvođača Carraro "Tre Cavallini" već dugi niz godina su prisutni u svijetu. Proizvode specijalizirane traktore za radove u voćarstvu i vinogradarstvu.

Foto: carrarotractors.com
  • 2.160
  • 143
  • 0

Traktori poznatog talijanskog proizvođača Carraro "Tre Cavallini" već dugi niz godina su prisutni u svijetu. Logotip tvrtke nastao je šezdesetih godina prošlog stoljeća kada su glavna djelatnost Carraro Grupe bili poljoprivredni strojevi. Sada predstavlja strateški aspekt Carrarova poslovanja, koji se fokusira na prijenosne sustave za poljoprivredne strojeve i vozila. Carraro proizvodi specijalizirane traktore za radove u voćarstvu i vinogradarstvu.

Carrarov Vigneto Largo model je koji zadovoljava potrebe današnjih poljoprivrednika, pružajući praktično i pouzdano rješenje, a istodobno jamči dobru udobnost. Dostupan s 75, 88 i 100 KS s FPT motorima.

S elegantnim dizajnom i obnovljenim izgledom, novi raspon serije Carraro Agricube predstavljen je specijaliziranom tržištu kako bi udovoljio raznim potrebama poljoprivrednika. Kompaktan dizajn, ergonomska rješenja i udobnost koju pruža čine Agricube seriju savršenim izborom za razne poslove na poljoprivrednim gospodarstvima.

Carraro traktori odličan su izbor za uske i teže pristupačne terene

Agricube Vigneto/Vigneto Largo/Frutteto

Agricube Frutteto (F), Vigneto Largo (VL), Vigneto (V) serije dostupne su s FPT F5C motorima od 75 i 88 KS te s motorom FPT NEF od 100 KS.

Širok raspon brzina, dostupnost s kabinom ili platformom, nagibni prednji okvir, sve to čini seriju iznimno svestranom i prikladnom za sve potrebe. Osim toga, dostupna je opcija s ugrađenim PTO i prednjim podizačem, Cat. II s kapacitetom dizanja od 1.300 kilograma.

Carraro traktori za specijaliziranu proizvodnju

Cijeli raspon serije ima mehaničko stražnje podizanje (osnovna verzija) i elektronički stražnji podizač s vanjskom kontrolom dizanja (dodatna oprema). Obje inačice jamče kapacitet dizanja od 2,65 tona.

Jasan, kompaktan i dinamičan dizajn

Hauba Carraro Vigneto serije

Elegantna hauba je jednostavna za otvaranje i zatvaranje te omogućuje praktičan rad. Elektronički daljinski upravljač smješten na oba stražnja blatobrana, olakšava rukovanje stražnjeg dizanja opreme.

Agricube završava niz specijaliziranih traktora s verzijom Vigneto. On je također dostupan s kabinom ili platformom. Njegove kompaktne dimenzije i ergonomski dizajn omogućuju da zadovolji sve zahtjeve rada u uskim i teže pristupačnim mjestima, bez smanjenja osjećaja udobnosti. Model je dostupan s grijanjem kao osnovnom opremom te klimom kao dodatnom opremom.

Čak je i najmanji detalj razvijen da jamči kompaktan, jasan i dinamičan dizajn, što su temeljni zahtjevi za one koji se bave specijaliziranom proizvodnjom. S ovim traktorima zasigurno ćete doživjeti ugodan i udoban rad.

U videu pogledajte rad Carraro traktora na terenu!

Foto: carrarotractors.com


Tagovi

Carraro traktori Vigneto Largo Frutetto Udobnost Model Hauba FPT motor


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]