Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Belarus traktori
  • 17.04.2017. 07:30

Belarus 892 i 952 traktori dobili novi dizajn!

Jeste li znali da je svaki deseti traktor u svijetu Belarus? Ove godine predstavljen je i novi dizajn Belarus 892 i 952 traktora.

Foto: Agropanonka
  • 16.053
  • 996
  • 0

Belarus su bjeloruski traktori koji se proizvode od 1946. godine u tvornici MTW u Minsku. Na proizvodnji Belarus traktora zaposleno je više od 20.000 ljudi. Sama proizvodna grupa Belarus obuhvaća više od 10 tvornica koje sudjeluju u proizvodnom procesu.

Najpoznatiji Belarus traktori su MTZ modeli koji se proizvode od 1953. godine. Iako nisu u većoj mjeri prisutni u Hrvatskoj, trend je da su ovi traktori sve češća pojava na našim poljima, najprije zbog njihovih pristupačnih cijena. Traktori Belarus MTZ ulaze u skupinu najjeftinijih traktora po konjskoj snazi, koji se mogu prodavati na zahtjevnom europskom, a i našem tržištu, a da zadovoljavaju sve tražene uvjete prilikom registracije koji se odnose na sigurnost rada i ekološko očuvanje prirode.

Belarus traktori - pouzdani i povoljni

Belarus traktori pokazuju izvrsne uspjehe prilikom obavljanja svih poljoprivrednih poslova. Dizajnirani su za razne poljoprivredne aktivnosti te pripremljeni za montirane, polumontirane strojeve, vučne strojeve. Dostupni su sa tri, četiri ili šest cilindara, od 8 do 355 kVt.

Nedavno je predstavljen novi dizajn modela 952 i 892!

Novi dizajn modela 952 i 892 (Foto: Agropanonka)

Belarus 952

Belarus 952 traktor je dizajniran za razne poljoprivredne poslove s montiranim, polumontiranim i vučenim strojevima te za prijevoza. Ima sinkronizirani mjenjač brzine, prednju osovinu sa stožastim zupčanikom za redukciju.

Belarus 892

Traktori serije 800 s pogonom su na sva četiri kotača. U ponudi traktora serije 800 mogu se pronaći brojne opcije modela traktora i dimenzija guma Belarus 820 i Belarus 892. Ova serija dostupna je i s balansom težine stražnjih ili prednjih kotača, hidrauličnim sustavom s kontrolom dubine, mogućnošću kabine, spacer pločama i tako dalje. Traktor ima 88,4 KS, maksimalne je težine sedam tona. Specifičnost ovog modela je prednja pogonska osovina s konusnom redukcijom.

Poljoprivrednike diljem svijeta privlače Belarus traktori upravo zato su pouzdani, jednostavni za upravljanje i održavanje te imaju razumnu cijenu.

Foto: Agroklub


Tagovi

Belarus traktori Novi dizajn MTW Minsk Snaga Dizajn MTZ 892 952


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.