Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce International
  • 27.10.2017. 15:00

Bednar predstavlja 6 noviteta i najiščekivaniju OMEGU!

Upoznajte šest novih strojeva tvrtke BEDNAR FMT te dva koja su predstavljena na sajmu SIMA u Francuskoj. Najiščekivaniji novi proizvod bit će definitivno OMEGA OO 8000 L!

  • 821
  • 87
  • 0

Na ovogodišnjem međunarodnom sajmu Agritechnica koji se održava u studenom, tvrtka BEDNAR FMT će predstaviti šest novih proizvoda, te dva stroja koji su predstavljeni na sajmu SIMA u Francuskoj. Najiščekivaniji novi proizvod bit će OMEGA OO 8000 L koja će proširiti ponudu sijačica. Strojevi će biti dostupni početkom ili tijekom sljedeće godine.

OMEGA OO 8000 L: Povećana radna širina za 2 metra

Nova OMEGA OO 8000 L će proširiti ponudu sijačica koja je do sada uključivala sijačice sa radnim širinama od 3 i 6 metara. Sa predstavljanjem nove generacije takozvanih "L" sijačica (gdje "L" označava laganu konstrukciju sa plastičnim spremnikom), radna širina je povećana za dva metra. Sekcije sa križnim diskovima povećavaju dnevni učinak i omogućavaju obavljanje sjetve u idealnim agrotehničkim rokovima. Kapacitet spremnika je povećan za 500 litara, što znači da je maksimalni kapacitet sada 4.000 litara.

Strojevi iz OMEGA serije pogodni su za sjetvu različitih tipova usjeva sa međurenim razmacima od 12,5 do 16,5 cm, različitih veličina sjemena u konvencionalnim i reduciranim pripremama tla. PSP sustav je standard - sjetveni diskovi polažu sjeme na identičnu dubinu cijelom širinom stroja tako što kopiraju teren u uzdužnom i poprečnom smjeru.

BEDNAR OMEGA OO 8000 L sijačica

Stražnji packer kotači su postavljeni s posmakom što znači da je i pri radu i pri transportu osigurana stabilnost, a usitnjavanje tla je ravnomjerno cijelom širinom stroja. Intuitivne kontrole stroja moguće su preko ISOBUS terminala.

Bogata oprema nudi izbor različitih senzora protoka sjemena, mogućnost isključivanja polovice stroja, Crushbar prednju dasku za ravnanje, pneumatski Frontpack peker, A diskove ili popularne coulter sekcije za sjetvu u rano proljeće.

Potrebna snaga traktora za sijačicu šrine 8 metara je 250 do 350 KS, ovisno o opremi i uvjetima tla.

OMEGA OO 3000 L: Nova sijačica za mala gospodarstva

OMEGA OO 3000 L sijačica

OMEGA OO 3000 L sijačica imala je premijeru u veljači na SIMA sajmu u Francuskoj. Ovaj stroj je idealan za mala gospodarstva.

OMEGA OO 3000 L sijačica

FERTI-CART FC3500: Unosi minerlna gnojiva izravno u tlo

FERTI-CART FC sa kampacitetom od 3.500 litara je potpuno novi proizvod. Primarno je dizaniran za izravno unošenje gnojiva u tlo. Dizajniran je da u potpunosti ispuni potrebe rada i upotrebe krutih gnojiva. Spremnik je izrađen od plastike i postavljen je pod velikim kutom tako da je pogodan i za rad sa gnojivima slabije kvalitete. Spremnik se može koristiti i na drugim strojevima za obradu tla kao što su Terraland, Terrastrip ili Fenix.

FERTI-CART FC

TERRASTRIP ZN 8R/45: uklanja potrebu za površinskom obradom

Prvi predstavnik nove kategorije podrivača za reduciranu obradu tla je Terrastrip ZN 8R/45. Kao što ime govori to je podrivač sa 8 zubaca i međurednim razmakom od 45 cm, pogodan za pripremu tla za šećernu repu. Ukupna širina stroja je 3,6 m. Uklananjem potrebe za površinskom obradom tla, smanjuje se rizik od erozije tla i vode.

Poboljšana efikasnost sa tehnološke strane postiže se kombinacijom strojeva iz Ferti serije za izravan unos gnojiva u zonu korijena biljke. Podrivano i pognojeno tlo predstavlja idealne uvjete za bogat korjenov sustav biljaka.

TERRALAND TN 3000 HD7R u kombinaciji sa FERTI-BOX FB 1500 TN

Ovo je dokazani i popularni nošeni podrivač sa 3 metra radne širine i sa 7 tijela sa hidraulikom. Podrivač TERRALAND obrađuje zemlju do dubine od 65 cm i ima pozitivan učinak na obnavljanje cijelog profila tla, čak i ispod slojeva tla koji su nastali kao rezultat oranja na istu dubinu i upotrebe teške mehanizacije. Ova tehnologija je idealna za sjetvu u redove ili žitarice. Prije sjetve uljane repice i kukuruza preporuča se površinska obrada do dubine 55 cm.

TERRALAND TN 3000 HD7R

Efikasnost ove tehnologije može se povečati kombinacijom sa strojevima iz Ferti serije za gnojidbu izravno u zonu korjena biljke. U Hannoveru će biti predstavljena u kombinaciji sa FERTI-BOX FB 1500 TN spremnikom kapaciteta 1.500 litara.

VERSATILLE VO 6000: kultivator za predsjetvenu pripremu

VERSATILE VO predstavlja novu kategoriju univerzalnog kultivatora. Primarno dizajniran za predsjetvenu pripremu tla sa velikom količinom žetvenih ostataka ili za intenzivnu obradu strnjaka do dubine 15 cm, zahvaljujući oprugama na svakom nožu.

VERSATILLE VO 6000

Zupci su poredani u 5 redova. Ovaj dizajn omogućava odličnu propusnost materijala kroz stroj. Zahvaljujući savršenom preklapanju redova omogućeno je ravnomjerna obrada. Transportna osovina smještena je u sredini stroja što smanjuje krug okretanja na uvratinama.

ATLAS AE 12400: kultivator za široku primjenu za visoki dnevni učinak

ATLAS AE je još jedan novi stroj. To je vučeni kultivator za široku primjenu dizajniran za visoke dnevne učinke i smanjene troškove - zahvaljujući velikoj radnoj širini i velikoj brzini rada. Glavna prednost je smještaj diskova u X oblik, što spriječava zanošenje stoja, te omogućava smještaj transportne osovine ispred radnih diskova. Ovakvim dizajnom spriječeno je "bježanje" stroja u radu.

ROW-MASTER RN 9000 S: međuredni kultivator za trenutne uvjete tla

ROW-MASTER RN 9000 S je 18 redni međuredni kultivator dizajniran za kontrolu korova u šećernoj repi. Kultivator ima različita radna tijela koja se mogu namještati na razne načine kako bi se stroj prilagodio trenutnim uvjetima tla i veličini usjeva. Svaka jedinica radi na paralelogramu pohranjenom na silent blokovima. Ovo jedinstveno rješenje koje ne zahtjeva održavanje omogućava stalan pritisak na potporni kotač. Kultivator može biti opremljen CultiCam optičkim sustavom za skeniranje koji navodi stroj već kad je šećerna repa u razvoju sa samo 2 lista. Ovo omogućava vrlo ranu međurednu kultivaciju.

ROW-MASTER RN 9000 S

SWIFTER SO 6000 L: sjetvospremač za rad na visokim brzinama

SWIFTER SO 6000 L je inovativan sjetvospremač sposoban za pripremu tla u samo jednom prohodu. Velika prednost je okvir radnih tijela sa oprugama zahvaljujući kojemu su moguće brzine rada i do 15 km/h. Swifter sada omogućava crosskill završnu obradu za veću ujednačenost sjetvene površine.

SWIFTER SO 6000 L

Saznajte više o BEDNAR FMT:

  • obiteljska firma koja je počela sa radom 1997.
  • 260 zaposlenih
  • proizvode strojeve za obradu tla, sjetvu, gnojidbu, međurednu obradu i košnju
  • velika varijabilnost strojeva sa velikim brojem dodataka za preciznu poljoprivredu
  • tehnološke linije za velika i mala gospodarstva
  • izvoznik u 35 zemalja Europe, Sjeverne Amerike, Azije, Australije i Afrike
  • vlastiti razvoj i testiranje novih tehnologija za obradu tla, hranidbu biljaka i usjeva sa vodećim gospodarstvima
  • poljoprivredni know-how

Za više informacija obratite se tvrtki Novocommerce na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

BEDNAR FMT Agritechnica Novocommerce Omega OO 8000 L Sijačica Stroj Podrivač Kultivator Sjetvospremač


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kmečki Glas iz susjedne Slovenije prošle je godine obilježio 80 godina rada na informiranju poljoprivrednika. Ova vodeća agrarna redakcija z Dežele danas zapošljava 24 medijska djelatnika te uz tjednik i portal ima bogatu izdavačku djelatno... Više [+]