Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce
  • 23.02.2018. 12:00

AutoTrac i MachineSync za siguran i precizan rad John Deere strojeva!

John Deere AutoTrac reducira preskakanja i preklapanja što smanjuje ulazne troškove i potrošnju goriva, dok je, zahvaljujući MachineSync, omogućena sinkronizacija brzine i upravljanja na temelju GPS-a između vozila.

  • 655
  • 46
  • 0

Niti jedan drugi proizvođač ne nudi toliki raspon proizvoda za pametno navođenje kao što nudi John Deere, kažu iz tvrtke. Od jednostavnog ručnog upravljanja paralelnim navođenjem do potpuno automatiziranih sustava kao što je AutoTrac. John Deere AutoTrac reducira preskakanja i preklapanja što smanjuje ulazne troškove i potrošnju goriva, dok se povećava radni učinak. Ovisno o primjeni možete očekivati ulazne uštede do 8% (po Lohnunternehmen 1/2010) te povećanje produktivnosti do 14% (po Lendtechnik 6/2006).

Zahvaljujući osiguranoj preciznosti, poslovi se mogu završiti u kraćem vremenu i uvijek sa istom razinom točnosti.

hghg
AutoTrac Universal 200

AutoTrac Universal 200 dokazano je multibrand rješenje za automatsko upravljanje odobreno za više od 600 različitih strojeva, od starijih John Deere modela do alternativnih brandova.

Jedinica ATU 200 se lako prenosi sa stroja na stroj za manje od 30 minuta. Osim što je lagana za ugradnju i upotrebu, također je i ekstremno robusna i pouzdana. ATU 200 omogućuje rad na samo 0,5 km/h. Za korištenje AutoTrac Universal 200 potreban je John Deere zaslon, StarFire 6000 prijamnik, AutoTrac univerzalni pribor i AutoTrac aktivacija.

Smanjenje troškova i povećanje učinkovitosti

Integrirani AutoTrac sustav poboljšava produktivnost smanjenjem ulaznih troškova i većom učinkovitosti potpomognutog upravljanja. Automatsko navođenje je samostalno upravljanje trakotra/kombajna kroz polje putem dimenzija priključnog stroja. Trakotor automatski skreće na temelju Autotrac linija za skretanje, time su minimizira preklapanja i propusti prilikom radnih operacija, to znatno povećana produtivnost stroja, a samim time i troškovi proizvodnje su manji.

John Deere ima najveći raspon rješenja za upravljanje u poljoprivredi!

Integrirani AutoTrac dostupan je za sve 6M i 6R/7R/8R/9R serije John Deere traktora, prskalice, kombajne i silažne kombajne. Lako svladava ravne, krivudave i kružne staze te radi udobno u uvjetima slabe vidljivosti. John Deere 6R serija traktora može se opremiti sa AutoTrac malom brzinom, što vozaču omogućuje rad na brzinama manjim od 0,1 km/h. Ova značajka posebice je korisna kod uzgoja posebnih kultura.

AutoTrac automatizacija okreta

John Deere inovativno inteligentno rješenje AutoTrac automatizacija okreta integrira John Deere AutoTrac automatsko upravljanje i sustave okretanja na kraju parcele traktora 6R-9R.

ce
AutoTrac automatizacija okreta

Bez obzira na oblik polja, AutoTrac automatizacija okreta automatski upravlja kompletnim okretom na kraju parcele te svim funkcijama traktora i priključne opreme s lakoćom i precizno. To obuhvaća promjene brzine kretanja naprijed, prebacivanje PV-a i dizanje ili spuštanje poluga u pravo vrijeme u polju.

Za korištenje AutoTrac automatizacije okreta potreban je John Deere zalon, StarFire 6000 prijemnik i aktivacija AutoTrac okreta, dok su benefiti ovog sustava ogledaju u manjim preskocima na kraju parcele, manjim preklapanjima, savršeno dosljednim rastom usjeva na kraju parcele, manje zbijenom tlu na krajevima parcele te manjim ulaznim troškovima za gnojivo, kemikalije i gorivo.

AutoTrac navođenje priključne opreme

AutoTrac navođenje priključne opreme pruža više u usporedbi sa pojedinačnim AutoTrac rješenjem. Na neravnom terenu i padinama težina vučene priključne opreme uzrokovat će otklon. Rezultat su preskoci i preklapanja koja utječu na kvalitetu rada. Drugi StarFire 6000 prijamnik ugrađen je na priključnoj opremi i komunicira točnu poziciju priključne opreme AutoTrack sustavu traktora. Traktor potom mijenja svoju stazu da kompenzira otklon priključne opreme radi dobivanja savršenog rezultata od prohoda do prohoda.

vev
Traktor i priključna oprema prate potpuno istu stazu, isključujući štete na usjevima

Kada je potrebna maksimalna točnost, aktivno navođenje priključne opreme osigurava da traktor i priključna oprema prate potpuno istu stazu, isključujući štete na usjevima u kasnijim prolazima. Sustav radi s upravljivom priključnom opremom koja posjeduje bočno pomicanje, poteznicu, osovinsko ili upravljanje diskovima. StarFire 6000 prijamnici montirani su na traktor i priključnu opremu, što im omogućuje međusobnu komunikaciju i osigurava apsolutnu preciznost na tlu. Ravne, krivudave ili kružne staze mogu se slijediti pomoću RTK ili SF3 signala. Funkcija dijeljenja signala omogućuje dvama StarFire 6000 prijamnicima da dijele korekcijske signale u aplikacijama s dva prijamnika, dajući prednost više razine signala.

MachineSync za sinkroniziranje među strojevima

MachineSync omogućuje dijeljenje mapa pokrivenosti i crte navođenja među strojevima koji rade na istom polju. Bilo putem Deere radio komunikacije stroja ili putem JDLink MTG. To znači da svi koji rade u polju lako mogu identificirati kompletna područja, dok kontrola sekcija automatski sprječava dvostruke primjene kod prskanja, gnojenja ili sijanja. Podijeljene crte navođenja osiguravaju točno podudaranje prohoda svih strojeva.

vfe
Sinkronizaciju brzine i upravljanja na temelju GPS-a između kombajna i traktora

Sljedeća razina MachineSync omogućuje sinkronizaciju brzine i upravljanja na temelju GPS-a između kombajna i traktora s prikolicom za zrno tijekom istovara u polju. To osigurava jednako punjenje prikolice bez gubitaka i smanjuje rizik od kolizije vozila, posebice u prašnjavim uvjetima. Uz to pruža važne logističke informacije poput razine napunjenosti spremnika za zrno i položaja kombajna.

Započnite svaki radni dan sa dobrim osjećajem da se o vama i strojevima brinu obučeni stručnjaci sa velikim iskustvom. Koristeći vrhunske i često jedinstvene alate za pružanje nenadmažne podrške, oni vam pomažu u optimizaciji preformase stroja i maksimiziranju iskorištenog vremena stroja uz konstantno smanjenje troškova.

Za više informacija obratite se tvrtki Novocommerce International na jedan od niže navedenih kontakata.

Foto: Novocommerce


Tagovi

Novocommerce John Deere Tehnologija MachineSync StarFire 6000 prijamnik AutoTrac


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]