Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bio Farmer
  • 03.10.2014. 12:10

Aktivirajte svoj uspjeh uz BioAktiv!

Biljka unos hraniva može ostvariti samo ako su korijen i list u dobroj formi. BioAktiv je koncept koji pruža upravo to!

Foto: www.depositphotos.com, blasbike
  • 587
  • 28
  • 0

Uzroke oštećenja na biljkama i usjevima je često teško ustanoviti, a ponekad zahtijevaju dugotrajan i skup proces. Gdje god dolazi do poremećaja rasta, nedostatka hranjiva, oštećenja korijena i lista, raznih vremenskih nepogoda, znači da je tlo potrošeno i biljke ne mogu dati visoke prinose. Tvrtka Bio Farmer nudi riješenje u obliku proizvoda Bioaktiv, koji će osigurati stimulaciju i rehabilitaciju biljaka i tla!

BioAktiv - aktivirajte svoj uspjeh!

BioAktiv utječe na razvoj i povećanje broja korisnih bakterija, što čini tlo toplijim i ono bolje upija, a samim time je i rahlije. Osim toga, pospješuje oporavak biljke i vraća vitalnost poticanjem asimilacije, posebno uz pomoć dušika i magnezija. Ako je poremećena ravnoteža hranjiva, biljka trpi opterećenje i stres. BioAktiv može uskladiti viškove i nadomjestiti manjkove hranjiva.

Takva humusna struktura tla unaprijeđena je do te mjere da usjevi pokazuju bolji rast korijena, raniju zrelost i znatno povećanje prinosa (čak do 20 %). Osim toga, biljni ostaci trunu brže i temeljitije pa su znatno smanjeni problemi sa biljnim nametnicima i uzročnicima bolesti.

Njegov sastav i kompatibilnost čine ga pogodnim za sve usjeve, dajući jedno riješenje za svaki problem u biljnoj proizvodnji!

BioAktiv koncept je jednostavan, ali učinkovit, te je postavio nove standarde biljne proizvodnje. Za biljke je neotrovan, čist u biološkom smislu i topiv u vodi pa se raspršuje na poljima zajedno sa herbicidima, pesticidima ili sam otopljen u vodi. Dolazi u pakiranju od 1 kg, 5 kg i 25 kg.

Poboljšava uzimanje hranjiva iz tla!

Kod primjene BioAktiva potrebno je otopiti 1 kg / ha u 200-400 litara vode i prskati. Može se kombinirati sa herbicidima i fungicidima, a može se koristiti i sam.

Prednosti BioAktiv proizvoda:

  • daje veće prinose
  • povećava otpornost biljaka
  • proizvodnja više kvalitetne hrane
  • smanjuje mikotoksine
  • zahtjeva manje fungicida
  • pospješuje razgradnju biljnih ostataka

U prilogu ispod teksta pogledajte svjedočenja poljoprivrednika koji su već koristili BioAktiv na svojim gospodarstvima, a uz svako možete vidjeti i fotografiju na kojoj je prikazana usporedba biljaka tretiranih BioAktivom sa onima koje nisu.

Za dodatne informacije o proizvodu obratite se na idući kontakt: Vesna Kozumplik Janeš, tel:+385 (0) 91 333 22 41, e-mail: kz.biofarmer@gmail.com

Foto: www.depositphotos.com, blasbike


Fotoprilog


Tagovi

Bio Farmer BioAktiv Ishrana bilja Stimulacija biljaka Razvoj korisnih bakterija Tlo Biljni uzgoj Humusna struktura Rast korijena

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]