Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Getreide
  • 15.03.2016. 12:30

Akcijske cijene selektora i ljuštilica!

Do 1. travnja 2016. po akcijskoj cijeni možete nabaviti ljuštilicu za žitarice i mahunarke, selektor za pročišćavanje žitarica te mlin za brašno!

Foto: BigStock, somchairakin
  • 3.282
  • 180
  • 0

Tvrtka Getreide d.o.o. koja se bavi proizvodnjom strojeva za obradu sirovina u svojoj ponudi nudi selektore za čišćenje i razvrstavanje žitarica, ljuštilice za žitarice, kalibratore, silosne aspiratere i elevatore. Strojevi su specijalizirani za ratarsku i povrtlarsku djelatnost, a poljoprivrednicima omogućuju efikasniji i kvalitetniji rad.

Trenutno je u tijeku akcija od 15% na najprodavanije strojeve pa kupci tako imaju priliku do 1. travnja 2016. nabaviti po povoljnijoj cijeni ljuštilicu za žitarice i mahunarke, selektor za pročišćavanje žitarica te mlin za brašno.

Iskoristite prodajnu AKCIJU do 1. travnja 2016. - ostvarite 15% na najprodavanije strojeve!

Ljuštilica za žitarice i mahunarke

Ljuštilica za žitarice i mahunarke

Po akcijskim cijenama mogu se nabaviti četiri tipa ljuštilica za žitarice ovisno o kapacitetu (T 50 kg/, T 150 kg/h, T 250 kg/h,T 380 kg/h) koje dolaze sa sitom ili bez njega.

Ljuštilica sa sitom ujedno vrši i razvrstavanje žitarica te nije potrebno dodatno čišćenje žitarice. U asortimanu se mogu pronaći i ljuštilice za ječam, pir, heljdu, suncokret, grah, leću.

Selektor za pročišćavanje žitarica

Selektor za pročišćavanje žitarica proizvodi se u nekoliko varijanti koje se razlikuju po kapacitetu, a u ponudi su do količine od 2000 kg/h (T 300 kg/h, T 500 KG/H, T1000 kg/h, T 1500 kg/h, T 2000 kg/h).

Selektor za pročišćavanje žitarica

Na selektoru se mogu čistiti sve vrste žitarica i mahunarki. U svojoj osnovnoj izvedbi dolazi s fiksnim sitom s kojim se mogu čištiti kukuruz i grah te s dva izmjenjiva sita kojima se vrši čišćenje sitnijih žitarica (pšenica, ječam, zob, tritikal, oljušteni pir) ili žitarica srednje veličine (soje, graška, kukuruza kokičara).

Mlin za brašno

U ponudi se može pronaći i mlin za grubo i fino brašno različitog kapaciteta, od 20 kg/h, 50 kg/h i 100 kg/h koji se također može do kraja mjeseca nabaviti po akcijskim cijenama.

Za više informacija o asortimanu tvrtke Getreide d.o.o. i aktualnim akcijskim cijenama možete se obratiti na jedan od niže navedenih kontakata.

Foto: BigStock, somchairakin


Tagovi

Getreide Mlin za brašno Selektor za pročišćavanje žitarica Ljuštilica za žitarice i mahunarke


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?