Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Japanski traktori
  • 22.01.2014. 13:14

Akcija Kubotinih traktora

Odlične performanse, pouzdanost, niska potrošnja goriva i napredan dizajn

  • 945
  • 65
  • 0

Se-kra je pripremila akciju Kubotinih traktora M 60, B 3030, M 7040 i M 8540 čiji je generalni uvoznik i distributer za Republiku Hrvatsku. Kubotini traktori iskazali su se kao izvrsni u radu sa odličnim preformansama i niskom potrošnjom goriva.

Nova M serija Kubota traktora je ergonomski dizajnirana da pružaju optimalne performanse i udobnost. Zadovoljiti će sve zahtjeve koje pred njih postavite. Ovi traktori su odličan omjer kvalitete i cijene. Traktori razvijaju maksimalnu brzinu od 40 km/h, visokog su hidrauličnog kapaciteta, posjeduju novu tehnologiju motora s 4 ventila, snažni prednji utovarivač i razna ergonomska poboljšanja te su idealni za sve poslove. Prilikom dizajniranja prednjeg utovarivača posebna pozornost se polagala na snagu i dobru vidljivost.

E-CDIS motori nude kombinaciju veće snage i izdržljivosti te bolju iskorištenost goriva što omogućuje brže i efikasnije obavljanje poslova. Zbog manje razine buke motora vozači trpe manji stres i umor. Svi motori M serije usklađeni su sa EURO III standardima. Promjena između brzina unaprijed i unatrag neosjetna je i glatko se podnosi sa novim i poboljšanim hidrauličnim prijenosnikom M serije. Kabina Kubotinih traktora M serije poptuno je redizajnirana. Zaobljena stakla na kabini omogućuju vozaču više prostora i bolju vidljivost. Traktori M serije opremljeni su kočionim sistemom na 4 kotača, koji zahtjevaju minimalan pritisak na pedalu i prilikom kočenja automatski se prebacuje na 4 WD pogon.

Kubota M8540 najprodavaniji je model u Hrvatskoj. U standardnoj opremi dolazi sa klimom, hydraulic shuttle ručicom (promjena smjera kretanja bez upotrebe kvačila), prednjim blatobranima... Garancija na M seriju iznosi 3 godine ili 3000 radnih sati.

Još jedna akcijska ponuda u kojoj možete povoljnije kupiti traktor jednog od najboljeg svjetskog proizvođača - Kubota B30 Kompaktni Traktori.

Kubotina serija B30 kompaktnih traktora s dizel motorima garantira vrhunsku kvalitetu i širok spektar poslova koje mogu obaviti. Dizajnirani da zadovolje razne potrebe rada, imaju širok spektar mogućnosti koje pružaju snagu, kvalitetu i performanse očekivane od korisnika. Od radova poput košnje i rezanja, do zimskih aplikacija i poljoprivrednih radova. Imaju kabinu opremljenu klima uređajem kako bi olakšali ljetne i zimske uvjete rada. Dostupni su sa i bez kabine. Imaju prednja svjetla visokih performansi kako bi poboljšali vidljivost u mraku.

Zakrivljena hauba omogućuje potpunu vidljivost kod rada sa prednjim utovarivačem, a posebno redizajnirana maska pomaže u sprečavanju prodiranja prašine, zemlje, trave i sl. do vitlanih unutarnjih dijelova. Jednostavna je za čišćenje i održavanje. Zahvaljujući 38 litarskom spremniku goriva (B 3030) ili 28 litarskom spremniku, traktor može raditi cijeli dan bez potrebe za dodatnim punjenjem goriva.

Garancija na B seriju iznosi 2 godine ili 2000 radnih sati.


Tagovi

Kubota Traktor Kabina Motor Euro III standard Niska potrošnja goriva


Partner

Se-kra d.o.o.

Sesvetski Kraljevec, Hrvatska
tel: 01 / 2047 - 888, e-mail: se-kra@se-kra.hr web: http://www.se-kra.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.