Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agronom
  • 31.08.2017. 09:00

Agronom izložio Terrus i Catayu - strojeve godine!

Posjetitelji su na 4. Farm Show-u imali prilike na izložbenom prostoru tvrtke Agronom vidjeti Steyrov traktor Terrus koji je proglašen traktorom 2016. godine!

  • 1.026
  • 111
  • 0

Tvrtka Agronom jedan je od osnivača Udruge prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme RH i na Farm Show-u izlažu od prve godine njegovog postojanja. Svaki put je sve bolje i veći je broj izlagača, kažu iz Agronoma. Ove godine je ukupno 8,5 tisuća kvadrata namijenjenih izložbi strojeva, odnosno tisuću kvadrata više nego prošle godine.

Agronom na 1.100 kvadratnih metara!

Agronom je na sajmu izložio strojeve Case IH, Steyr, Amazone te ostalih brendova. Posjetitelji su imali prilike vidjeti Steyrov traktor Terrus koji je proglašen traktorom 2016. godine! Mogli su se vidjeti strojevi za obradu tla Amazone, prvi put u Hrvatskoj su prikazani njihovi plugovi iz vlastite proizvodnje s 5 brazdi. Osim plugova, na Agronom izložbenom prostoru je bila i sijačica Cataya koja će na Agrotehnici biti proglašena strojem godine, a na sajmu je prikazana prvi put u Hrvatskoj!

Cilj Udruge je organizacija Farm Show-a jer je Slavoniji potreban ovakav sajam. Brojni strojevi, prezentacije i isprobavanje istih ono je što naše farmere zanima!

Mogli su se vidjeti i strojevi proizvođača Farmtech, zatim Dominoni kukuruzni hederi, Metal-fach i brojni drugi. Ove godine Agronom je imao najveći izložbeni prostor - 1.100 kvadratnih metara!

Agronom je najavio i nove poslovne centre. Žele se i dalje usavršavati, širiti kooperaciju i poslovanje sa silosima, raditi na većem znanju, usavršavanju i ponudi.

Ponuditi poljoprivrednicima efikasniji stroj!

Što se tiče Farm Show-a, planovi su da sajam što više specijaliziraju i dalje za farmere koje mehanizacija stvarno i zanima! Cilj je također približiti ga i tržištu Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine te pružiti poljoprivrednicima mogućnost da zamijene mehanizaciju koja je već stara i dotrajala nečim novim, efikasnijim i produktivnijim!


Tagovi

Agronom Farm Show Sajam mehanizacije Osijek Prezentacija Traktor Case IH Steyr


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Farm Show Osijek

Sv. L.B. Mandića 172, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 99 264 8048, e-mail: dino.tomljanovic@agronom.hr web: http://www.farmshowosijek.eu/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]