Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Potpore
  • 13.10.2017. 19:00

15. listopada - rok za predaju dokumentacije za soju!

Obzirom da je 15. nedjelja, navedenu dokumentaciju bit će moguće predati i u ponedjeljak - 16. listopada 2017. u podružnicama Agencije za plaćanja.

Foto: Bigstockphoto/igor stevanovic
  • 1.107
  • 62
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju podsjeća korisnike da je rok za predaju dokumentacije za soju 15. listopada.

"Napominjemo da poljoprivrednici mogu ostvariti potporu za prihvatljive površine pod sojom na kojoj je soja proizvedena od certificiranog sjemena genetski nemodificirane soje u količini od najmanje 80 kilograma po hektaru prijavljene površine soje", kažu iz APPRRR-a.

Ostvarivanje prava na plaćanja za površine zasijane sojom

Da bi ostvario potporu korisnik treba podružnici Agencije za plaćanja dostaviti sljedeće dokaze:

  1. kopiju računa o plaćenom komercijalnom sjemenu kojeg koristi te godine ili drugi dokument kojim se može dokazati porijeklo i količina sjemena i
  2. certifikat s vreće kojeg će mu Agencija za plaćanja nakon poništavanja vratiti ili certifikat o sjemenu uz otpremnicu Hrvatskog centra za poljoprivredu, hranu i selo.

Obzirom da je 15. nedjelja, navedenu dokumentaciju bit će moguće predati i u ponedjeljak - 16. listopada 2017. u podružnicama Agencije za plaćanja.

Foto: Bigstockphoto/igor stevanovic


Povezana biljna vrsta

Soja

Soja

Sinonim: - | Engleski naziv: Soybean | Latinski naziv: Glycine max (L.) Merrill

Soja potječe iz Azije i vodeća je uljna i bjelančevinasta kultura, čije se zrno koristi kao izvor jestivih ulja (18 – 24 %) i bjelančevina (35 – 50 %) kako za ishranu ljudi tako i... Više [+]

Tagovi

Soja Potpore APPRRR


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Odvojite 15-ak minuta vremena i popunite anketu vezanu za položaj žena u ruralnim sredinama. Dostupna je na linku 👉 https://t.ly/Dmxc1
Foto: Depositphotos/budabar