Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • OPG Vidas
  • 26.02.2015. 14:20

Zlato i srebro za paški sir i maslinovo ulje

Krunoslav Vidas osvojio je na manifestacijama u Splitu, veliku zlatnu plaketu za paški sir, srebrnu medalju za ekstra djevičansko maslinovo ulje te zlatnu medalju za paški sir u maslinovom ulju.

  • 178
  • 11
  • 0

Novaljski poduzetnik Krunoslav Vidas, osvojio je čak tri nagrade na 12. Međunarodnoj manifestaciji maslinara Mediterana Maslina Split 2015 i 1. Međunarodnoj manifestaciji poljoprivrednika Mediterana Intrada Split 2015 održanima u Splitu.

U njegovim su rukama tako završili Velika zlatna plaketa za paški sir, srebrna medalja za ekstra djevičansko maslinovo ulje te zlatna medalja za paški sir u maslinovom ulju. Inače, OPG Vidas na ovoj je manifestaciji zlatnu medalju za svoj paški sir u maslinovom ulju primio već šestu godinU zaredom. Manifestacija je okupila sve najbolje proizvođače maslinovog ulja i drugih poljoprivrednih proizvoda s cijelog Mediterana, zbog čega su ove nagrade još značajnije.

Povodom toga gradonačelnik Novalje, Ante Dabo, primio je u svom uredu sve članove OPG-a Vidas te im uz čestitke na nagradi, zahvalio i na promociji samoga grada.

"Nadamo se da će se sve više OPG-ova prezentirati na ovaj način, a uloga grada Novalje je u tome vrlo važna. Moramo poticati obiteljska gospodarstva i tvrtke koje se bave poljoprivredom uz modernizaciju poslovanja, kako bismo osigurali opstojnost i konkurentnost naših autohtonih proizvoda", kazao je gradonačelnik Dabo i dodao kako će se time stalno unaprijeđivati kvaliteta, raditi na gospodarskom i turističkom razvoju grada te povećati mogućnost zapošljavanja mladih i njihov ostanak na otoku.

Stoga je upravo Krunoslav Vidas istaknut kao hvale vrijedan primjer takvog rada. Ambiciju i angažman ovoga uspješnog poduzetnika potvrđuju i stalna posvećenost održavanju standarda kvalitete te razvoj novih proizvoda, novi načini njihove promocije, ali istovremeno i grada Novalje te cijeloga otoka Paga.


Povezana biljna vrsta

Maslina

Maslina

Sinonim: - | Engleski naziv: Olive | Latinski naziv: Olea europea L.

Maslina je zimzelena biljka koja može dostići visinu 3 – 13 m. Najveći svjetski proizvođač maslina je Španjolska, a slijedi ju Italija. Jedno stablo masline može dati 15 – 40 kg... Više [+]

Tagovi

Novalja Pag Krunoslav Vidas 12. Međunarodna manifestacija maslinara Meditarana Maslina Split 1. Međunarodna manifestacija poljoprivrednika Intrada Zlatna plaketa Paški sir Srebrna medalja Maslinovo ulje OPG Vidas Ante Dabo Autohtoni proizvod


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo