Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tvornica šećera Viro
  • 18.03.2016. 18:30

Virovitički šećer drugi puta nagrađen Best Buy Awardom

Pored zlatne medalje za kvalitetu Quadal, šećerana Viro nositelj je i ISO certifikata za upravljanje energetskom učinkovitošću, upravljanja prema standardima sustava kvalitete, sigurnosti hrane i sustavom zaštite okoliša, ali i HALAL te košer certifikata.

Foto: Pixabay
  • 173
  • 44
  • 0

Kao proizvod koji nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u svojoj kategoriji, u istraživanju Best Buy Award za 2016/2017 ponovno je izabran Viro šećer, izvijestili su iz Uprave virovitičke tvornice šećera Viro.

Ovo im je druga nagrada u posljednje dvije godine. Pored zlatne medalje za kvalitetu Quadal, šećerana Viro nositelj je i ISO certifikata za upravljanje energetskom učinkovitošću, upravljanja prema standardima sustava kvalitete, sigurnosti hrane i sustavom zaštite okoliša, ali i halal te košer certifikata.

Best Buy Award je priznanje koje se dodjeljuje na temelju kvantitativnih istraživanja mišljenja potrošača, provedenim prema strogim međunarodnim normama.

Izvoz šećera u Makedoniju, Albaniju, BiH

"Stalna ulaganja u unapređivanje proizvodnog procesa u segmentu kvalitete i sigurnosti naših proizvoda nužna su kako bismo kupcima u Hrvatskoj i Europskoj uniji ponudili najbolji proizvod. Upravo zbog toga su nam priznanja poput Best Buy Award važna, jer putem transparentne metodologije pokazuju da kupci prepoznaju kvalitetu naših proizvoda", istaknuo je Željko Zadro, predsjednik Uprave Viro tvornice šećera u priopćenju.

Osim na hrvatskom, Viro šećer prisutan je i na tržištima Europske unije, gdje šećerana izvozi više od polovice svoje proizvodnje. Ukidanjem proizvodnih kvota u listopadu 2017. godine ukidaju se i izvozna ograničenja pa će se virovitički šećer moći izvoziti i u zemlje regije, poput Bosne i Hercegovine, Makedonije i Albanije, poručuju iz ove kompanije.

Foto: Pixabay


Tagovi

Viro šećer Virovitica Šećerana Kvota Best Buy Award Quadal ISO certifikat Halal Košer Željko Zadro Zlatna medalja


Autorica

Ivana Barišić

Više [+]

Prije nego je upisala pravo, počela se baviti novinarstvom. I u njemu ostala. Pisala je za Večernji list, Poslovni dnevnik i Tportal, a televizijsko iskustvo stekla je na RTL-u. Kada ne piše, vozi bicikl, romobil ili skija :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]