Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lički škripavac
  • 10.02.2017. 18:00

Učenici, osmislite znak za Lički škripavac!

Pozivaju se učenici osnovnih i srednjih škola da do 16. veljače 2017. godine osmisle znak za sir Lički škripavac koji će se nalaziti na svakom proizvodu a nositi će oznaku zemljopisnog podrijetla Lički škripavac.

Foto: lag-lika.hr
  • 4.856
  • 594
  • 0

Lokalna akcijska grupa Lika je u suradnji s Udrugom malih sirara Ličko-senjske županije "LIČKI ŠKRIPAVAC" krajem 2015. godine započela postupak zaštite Ličkog škripavca zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla. Kroz potporu Ministarstva poljoprivrede i Grada Gospića osigurana su sredstva za izradu specifikacije proizvoda Lički škripavac.

Izrađivač specifikacije je Agronomski fakultet u Zagrebu. U dosadašnjem razdoblju održano je šest sastanaka Radne skupine te je definiran konačan sadržaj Specifikacije sira Lički škripavac, stoji na stranici LAG-a Lika.

Rok za dostavu 16. veljače 2017.

Jedan od bitnih elemenata Specifikacije je i znak za sir Lički škripavac, stoga ovim povodom LAG LIKA i Udruga malih sirara Ličko-senjske županije "LIČKI ŠKRIPAVAC" pozivaju sve učenike osnovnih i srednjih škola da svojim idejama doprinesu izradi ideje izgleda znaka za sir Lički škripavac koji će se nalaziti na svakom proizvodu, a nosit će oznaku zemljopisnog podrijetla Lički škripavac.

Rok za dostavu ideja je 16. veljače 2017. godine. Kod izrade slikovne ideje učenici se mogu koristiti slobodnom tehnikom. Radna skupina za izradu Specifikacije sira Lički škripavac odabrati će najbolju ideju izgleda znaka sira Lički škripavac te ga proslijediti grafičkim stručnjacima na obradu. Razred koji izradi najbolju ideju biti će počašćen izvornim sirom Ličkim škripavcem kojom prilikom će Radna skupina upoznati đake s navedenim projektom.

Tekst poziva možete pronaći u dokumentu ispod teksta.

Foto: lag-lika.hr


Dokumenti


Tagovi

Lički škripavac LAG Lika Oznaka Znak Ideje


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?