Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proizvodnja začina
  • 03.10.2015. 09:30

Šafram otvorio pogon vrijedan 2,8 milijuna kuna

Tvrtka Šafram d.o.o. vodeći je domaći proizvođač začina te jedini hrvatski proizvođač začinske paprike. Posluje u Zagrebu i Turanovcu, gdje su otkupna stanica za svježu začinsku papriku te pogon za proizvodnju, preradu i skladištenje.

Foto: Matija Rođak
  • 218
  • 33
  • 0

Na prigodnoj svečanosti u tvrtki Šafram d.o.o. u Turanovcu, mjestu u općini Lukač u Virovitičko-podravskoj županiji, otvoren je još jedan novi proizvodno-skladišni prostor. Time je ovaj najveći hrvatski proizvođač začinske paprike uspješno završio i drugi projekt iz mjere 103, IPARD programa.

Investicija je vrijedna 2.850.710 kuna, od čega je tvrtki bespovratno odobreno 1.352.038 kuna. Šafram d.o.o. vodeći je domaći proizvođač začina te jedini hrvatski proizvođač začinske paprike. Tvrtka je zahvaljujući EU sredstvima u posljednje dvije godine povećala svoje kapacitete, što je omogućilo proširenje asortimana, otvaranje novih radnih mjesta te nova ulaganja.

Nakon osvajanja domaćeg ide se i na strana tržišta

Iako tvrtka ima sjedište u Zagrebu, veliki dio posla obavlja se u turanovačkom pogonu u kojemu je zaposleno nekoliko desetaka stalnih radnika, a prema potrebi uzimaju se i sezonski. Novom investicijom Šafram planira povećati proizvodnju i plasman robe na domaće i strana tržišta. Prigodom otvorenja novog pogona promovirana je i nova robna marka i to dodatak jelima s povrćem Moj začin. Na otvorenju su, uz djelatnike tvrtke, bili i brojni predstavnici političkog i društvenog života Virovitičko-podravske županije.

Foto: Matija Rođak


Fotoprilog


Tagovi

Šafram d.o.o. Zagreb Turanovac Virovitičko-podravska županija Općina Lukač Začinska paprika Mera 103 IPARD Začini Povećanje kapaciteta Proizvodno-skladišni prostor Moj začin


Partner

Šafram d.o.o.

Oranice 118, 10090 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 38 84 350, e-mail: safram@safram.hr web: http://www.safram.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]