Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Istekao rok trajanja
  • 10.11.2017. 11:00

Prodali im pljeskavice s rokom trajanja 20. veljače 2016.!

Obitelj iz Splita još će dugo pamtiti kupovinu pljeskavica na akciji.

  • 2.317
  • 139
  • 0

Splitska obitelj još dugo će pamtiti kupovinu purećih pljeskavica. Naime, pljeskavicama ponuđenim na akciji u trgovačkom lancu Plodine, uredno puštenim u promet i plaćenim, rok trajanje je istekao još 20. veljače 2016. godine, piše dalmatinskiportal. Da je pljeskavicama Vindon iz Vindije rok davno prošao, uvidjeli su kad su stigli kući.

"Muž srećom ima običaj pogledati detaljno deklaracije i uočio je da piše kako su smrznute 20. kolovoza 2015. te ih je najbolje upotrijebiti do 20. veljače 2016. godine", rekla im je šokirana žena.
Dodatno, navela je, neke su deklaracije bile skoro potrgane, izlizane. Odmah su nazvali Plodine, međutim, ispričali su, tek su ih pitali gdje su ih kupili i ponudili vratiti novac.

"Što je ovo nego sirotinju ubij do kraja jer na akciji sigurno će malo kupovati dobrostojeći?! Strah me pomisliti što je s onima koji nisu vidjeli deklaraciju...", rekla im je.

Kolegama iz Dalmatinskog portala u trgovini su odgovorili da je došlo do greške i da je sporna roba povučena iz prodaje.

Izvor i foto: dalmatinskiportal.hr


Tagovi

Pljeskavice Rok trajanja Plodine


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).