Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prodaja udjela
  • 10.03.2017. 15:00

Prodaju se udjeli u Agrolaguni, Maraski, Solani

Država prodaje udjele u više od 40 tvrtki i poziva kupce. Tu su Agrolaguna i Maraska, ali i Solana Pag te PPK Karlovačka mesna industrija.

Foto: Agrolaguna
  • 2.819
  • 178
  • 0

Centar za restrukturiranje i prodaju CERP poziva potencijalne kupce da do 24. ožujka iskažu interes za kupnju 8.270 dionica koje čine 14,14% udjela u porečkoj tvrtki za vinogradarstvo, maslinarstvo i stočarstvo Agrolaguna.

Riječ je o dionicama koje su u vlasništvu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje HZMO, a može se kupiti samo cijeli paket dionica. Pisma interesa potencijalni kupci trebaju dostaviti do 24, ožujka, nakon čega će se provesti procjena vrijednosti društva, temeljem koje će CERP donijeti odluku o početnoj cijeni, uvjetima i načinu prodaje te će investitore pozvati na neposrednu prodaju.

Centar za restrukturiranje i prodaju (CERP) objavio je natječaje i za prodaju manjinskih vlasničkih udjela države u više od 40 tvrtki, među kojima je i zadarska Maraska.

Potencijalni investitori trebaju svoj interes iskazati pismom do 16. ožujka, nakon čega će se provesti javno nadmetanje po cijeni, uvjetima i načinu koji CERP odredi.

Na taj način CERP prodaje i 0,01% PPK Karlovačke mesne industrije, 0,27% Solane Pag.

Foto: Agrolaguna


Tagovi

Prodaja udjela Maraska Agrolaguna


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]