Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Povlačenje proizvoda
  • 24.07.2017. 19:00

Povlačenje i opoziv proizvoda MAXXES Man´s success

Navedeni proizvod sadrži sildenafil u koncentraciji od 48,4 mg/kg. Prisutnost sildenafila nije dopuštena u proizvodima koji su odobreni kao dodaci prehrani, navodi se u obavijesti.

Foto: Hrvatska agencija za hranu
  • 1.441
  • 71
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu proizvoda MAXXES Man´s success, LOT 01, najbolje upotrijebiti do 30.04.2020., blister pakiranje s jednom tabletom težine 0,53g.

Putem EU RASFF sustava zaprimljena je obavijest da je u gore navedenom proizvodu utvrđena nedozvoljena farmakološka supstanca sildenafil.

Proizvođač navedenog proizvoda je tvrtka GOLDIM s.r.o., Republika Češka, distributer za Republiku Hrvatsku je tvrtka DONET MEDICUS d.o.o., Ilica 143, Zagreb, na tržište ga stavlja tvrtka dm - drogerie markt d.o.o., Kovinska 5, Zagreb.

Navedeni proizvod sadrži sildenafil u koncentraciji od 48,4 mg/kg. Prisutnost sildenafila nije dopuštena u proizvodima koji su odobreni kao dodaci prehrani.

Proizvod nije u skladu s Uredbom (EZ) br. 178/2002 Europskog parlamenta i Vijeća o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

Proizvođač: GOLDIM s.r.o., Republika Češka
Distibuter: DONET MEDICUS d.o.o., Ilica 143, Zagreb
Stavlja na tržište: dm - drogerie markt d.o.o., Kovinska 5, Zagreb

Foto: Hrvatska agencija za hranu


Tagovi

Povlačenje roizda Maxxes Mans success


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.