Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Perutnina Ptuj
  • 03.11.2015. 17:30

Perutnina Ptuj dokapitalizirana sa 40 milijuna eura

Slovenska industrija čelika (SIJ) uplatila je 40 milijuna eura za dokapitalizaciju Perutnine Ptuj.

  • 234
  • 15
  • 0

Slovenska industrija čelika (SIJ) uplatila je 40 milijuna eura za dokapitalizaciju Perutnine Ptuj. U SIJ-u kažu da su u skladu sa zakonom dostavili i ponudu za preuzimanje svih dionica ptujskog društva.

Dokapitalizacijom, koju je Skupština najveće kompanije za preradu mesa u Sloveniji odobrila još krajem kolovoza, SIJ ispunjava postavljeni cilj postepene diversifikacije poslovanja Grupe.

Dužničko rasterećenje

Rukovodstvo grupe je uvjereno da s velikim iskustvom u poslovanju i financijskom restrukturiranju (SIJ ima već drugu godinu zaredom jednu od najviših EBITDA marži među čeličnim grupama) daje važan doprinos daljem uspješnom razvoju Perutnine Ptuj.

Dokapitalizacija Perutnine predstavlja jednu od najvećih kapitalskih injekcija u slovenskoj prehrambenoj industriji.

Završen proces dokapitalizacije će nam omogućiti dužničko rasterećenje, kao i novi razvojni zamah. Dokapitalizacija na najbolji mogući način potvrđuje naše napore tijekom mnogih desetljeća u razvoju društva u peradarskoj djelatnosti na međunarodnom planu”, rekao je prvi čovjek Perutnine Roman Glaser.


Tagovi

Perutnina Ptuj Dokapitalizacija SIJ Slovenska industrija čelika Prehrambena industrija Roman Glaser Peradarska djelatnost


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sve je spremno za prvi Festival agronomije - Agrifest 2024. u Ivankovu, događaj kojega organiziraju tvrtke Agricon, Novocommerce International, Timac Agro i Bayer.