Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mesna industrija Ravlić
  • 18.08.2015. 12:20

Otvoreno 59 radnih mjesta u Ravliću!

Mesoprerađivačka tvrtka Ravlić zapošljava! Riječ je o 59 radnij mjesta, od kojih su neka novootvorena!

  • 583
  • 124
  • 0

Oglas Mesne industrije Ravlić koja je u potražnji za sveukupno 59 djelatnika nije prošao nezamijećeno. Kada je najavljeno da ova vodeća domaća mesoprerađivačka tvrtka nudi priliku masovnijeg zapošljavanja, saznajemo da je riječ je o 25 mesara prodavača, 25 prodavača, djelatnika za održavanje strojeva i opreme te osam vozača.

Grupacija Ravlić trenutačno zapošljava više od 350 radnika koji sudjeluju u svim fazama proizvodnje. Suvremena klaonica, smještena u blizini Osijeka, u Petrijevcima, jedan je od najmodernijih i najreprezentativnijih klaoničkih objekata u Hrvatskoj i šire. Kapacitet klaoničke linije iznosi 180 svinja i 35 goveda na sat, s mogućnošću proširenja. Mesoprerada je smještena na istoj lokaciji, a proizvodi brojne trajne i polutrajne proizvode koji su osvojili mnoga priznanja i nagrade za kvalitetu.

Popunjavanje radnih mjesta

Naime, iz Ravlića navode kako ipak ovo sve nisu novootvorena radna mjesta, jer dijelom se radi i o popunjavanju radnih mjesta. Oni naime imaju mrežu od 38 mesnica duž cijelog istočnog kontinentalnog dijela, od Vukovara i Vinkovaca, preko Osijeka do Zagreba i Murskog Središća. U Zagrebu, kao najvećem i najdinamičnijem gradu u Hrvatskoj imaju otvorenih šest mesnica i kažu, zadovoljni su rezultatima.

I Donji Miholjac dobiva svoju mesnicu

No, u Ravliću ponovno otvaraju mesnice i na području domicilne, Osječko-baranjske županije. Otvorena je mesnica u Belišću, nakon dužeg vremena to je prva mesnica u našoj županiji. U planu je otvorenje još jedne mesnice u Donjem Miholjcu.

U travnju prošle godine, uz lokaciju klaoničkog pogona u Petrijevcima, otvorili su i diskontnu prodavaonicu, Ravlić kaže kako se ona u međuvremenu etablirala kao mjesto koje je rado posjećeno i gdje se može kupiti sve ono što nije na standardnoj ponudi u ostalim mesnicama.


Tagovi

Mesna industrija Ravlić OBŽ Klaonički pogon Petrijevci Donji Miholjac Belišće Mesnice Održavanje strojeva Osijek Zagreb Mursko Središće Suhomesnati proizvodi


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."