Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Belje
  • 19.11.2014. 09:00

Novi okus ABC sira proglašen šampionom!

Na sajmu sira za šampiona proglašen novi okus ABC svježeg krem sira - ABC sir s Baranjskim kulenom!

  • 304
  • 14
  • 0

Prošlog vikenda u Grubišnom Polju je održan tradicionalni 12. Gospodarski sajam - sajam sira u sklopu kojeg je organizirano ocjenjivanje sira i proizvoda od mlijeka. Stručnjaci Zavoda za mljekarstvo Agronomskog fakulteta u Zagrebu ocijenili su brojne uzorke mliječnih proizvoda od kravljeg i kozjeg mlijeka među kojima je za šampiona proglašen novi okus ABC svježeg krem sira - ABC sir s Baranjskim kulenom.

Novi okus ABC sira - Baranjski kulen!

Dobro poznati okus ABC svježeg krem sira koji se priprema od mlijeka s beljskih farmi, domaćeg vrhnja i malo morske soli, obogaćen je komadićima Baranjskog kulena, tradicionalne suhomesnate delicije vrhunske kvalitete.

ABC sir s Baranjskim kulenom predstavlja savršen odabir za sočne sendviče bogatog okusa i pripremu jela s daškom tradicije. Ovaj novi proizvod Belja na tržište je izašao prije nekoliko tjedana i već je osvojio šampionsku titulu na jedinom specijaliziranom sajmu sira u Hrvatskoj.


Tagovi

ABC sir Baranjski kulen Belje d.d. Agronomski fakultet Zagreb Novi okus Beljske farme Grubišno polje Gospodarski sajam Šampion

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]