Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Molson Coors
  • 25.09.2013. 12:21

Nino Beneta generalni menadžer Molson Coorsa

Nino Beneta imenovan generalnim menadžerom za Molson Coorsa za licencne proizvode za Rusiju i Ukrajinu

  • 1.202
  • 43
  • 0

Nino Beneta imenovan je generalnim menadžerom za licencne proizvode Molson Coorsa za Rusiju i Ukrajinu. Na toj poziciji bit će odgovoran za cjelokupan portfelj licencnih Molson Coorso brendova koji se pune putem kompanije partnera Anheuser-Busch InBeva, ponajprije brenda Staropramen čija prodaja u Rusiji i Ukrajini doseže gotovo milijun hektolitara.

Uspješna karijera Nina Benete vrlo se brzo razvijala te je do najnovijeg imenovanja obnašao više dužnosti unutar organizacije. Timu Zagrebačke pivovare priključio se 2007. godine u sklopu programa pripravnika u menadžmentu, nakon čega je preuzeo poziciju mlađeg menadžera za globalni program komercijalne izvrsnosti. 2009. je promoviran na mjesto trade marketing menadžera za premium brendove. Ubrzo su uslijedila daljnja napredovanja, na pozicije marketinškog menadžera za istraživanje tržišta, inovacije i zakup medija, marketinškog menadžera za evente i sponzorstva te BiH marketing, a 2011. na poziciju menadžera ključnih kupaca u maloprodaji.

Do ovog imenovanja Nino Beneta obnašao je dužnost menadžera veleprodaje za Velpro i Roto Dinamic, na koju je imenovan u ožujku ove godine. Nino Beneta na novoj poziciji izravno će odgovarati CEO-u Molson Coors Internationala za globalne licence Brettu Vyeu.


Tagovi

Molson Coors Nino Beneta Rusija Ukrajina Zagrebačka pivovara