Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvatski doručak
  • 28.03.2017. 17:40

Najveća nagrada farmeru je kupnja domaćeg

Najveća nagrada poljoprivrednicima je kupnja lokalnih proizvoda!

  • 1.859
  • 177
  • 0

Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić održao je sastanak s maslinarima i vinarima u Poreču, a organiziran je i Doručak s hrvatskih farmi u Rovinju.

"Znate li koliko je ljudi ustalo prije svitanja da bismo imali svježi domaći doručak? Poljoprivrednici doručkuju tek kad su obavili prve jutarnje radove, a danas se to uistinu malo cijeni.

Najveća nagrada za njihov trud upravo je kupovina lokalnih proizvoda. Doručkujmo, ručajmo i večerajmo hrvatske proizvode, proizvode naših njiva, naših vinograda, maslinika, voćnjaka, našeg mora. Dobar doručak je upravo hrvatski doručak", poručio je ministar Tomislav Tolušić na Doručku s hrvatskih farmi u Rovinju.

Tolušić s vinarima i maslinarima

Ministar se nakon Doručka s hrvatskih farmi sastao s vinarima i maslinarima na Institutu za poljoprivredu i turizam u Poreču s kojima je razgovarao o strategiji i perspektivama hrvatskog vinarstva i maslinarstva, vinskoj omotnici, mogućnostima Programa ruralnog razvoja za te sektore i aktualnoj poljoprivrednoj problematici.

Nakon sastanka s vinarima i maslinarima u pratnji ravnatelja Instituta Deana Bana ministar Tolušić je obišao Pokusno poljoprivredno imanje Instituta za poljoprivredu i turizam koje čine nasadi vinove loze, maslina i smokava, ratarske površine te slobodne zelene površine.

"Danas sam imao priliku vidjeti jednu zaokruženu priču o poljoprivredi. Znanstveni pristup proizvodnji i ispitivanja u realnim uvjetima. Posjetio sam i laboratorije Instituta kako bi iz prve ruke posvjedočio kako se i koliko kontroliraju proizvodi na našem tržištu", izjavio je ministar Tomislav Tolušić u Poreču.


Tagovi

Tomislav Tolušič Doručak Hrvatske farme


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs