Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mlinar
  • 25.09.2013. 10:06

Mlinar otvorio novi proizvodni pogon

Zagrebačka tvornica opremljena je prema najsuvremenijim tehnologijskim standardima za pekarsku industriju, to je najveći i najmoderniji industrijski pogon te vrste u regiji

Foto: www.mlinar.hr
  • 473
  • 19
  • 0

Tvrtka Mlinar predstavila je u utorak svoj novi proizvodni pogon na Radničkoj cesti u Zagrebu, u koji su investirali 40 milijuna eura. Napominju kako je riječ o greenfield investiciji koja je uspješno završena - unatoč teškoj gospodarskoj situaciji.

Zagrebačka tvornica opremljena je prema najsuvremenijim tehnologijskim standardima za pekarsku industriju. To je najveći i najmoderniji industrijski pogon te vrste u Hrvatskoj i u regiji, proizvodnog kapaciteta od više od 95 milijuna proizvoda godišnje. Pekarska proizvodnja organizirana je na površini od 20.000 m2, a pogoni su certificirani za proizvodnju standardiziranu u zemljama EU.

Izgradnjom nove tvornice uspješno će se razvijati i poslovni procesi koji bi trebali rezultirati izvozom zamrznutih pekarskih proizvoda u zemlje EU i prekooceanske zemlje. Iz tvrke podsjećaju da je Mlinar najstariji hrvatski pekarski brand s tradicijom od 1903., a u zadnje četiri godine, paralelno s razvojem nove tvornice, razvijena je i maloprodajna mreža specijaliziranih prodavaonica pekarskih proizvoda, koja se proteže duž cijele kontinentalne Hrvatske i Istre.

Danas je maloprodajna mreža proširena u Hrvatskoj, Sloveniji i Mađarskoj, u kojima su u ponudi pekarski proizvodi proizvedeni u tvornicama u Zagrebu, Osijeku i Poreču. Prošle godine, maloprodajna i veleprodajna mreža proširena je na tržišta Slovenije i Mađarske.

Foto: www.mlinar.hr


Tagovi

Mlinar Pekarska industrija Izvoz Maloprodaja Proizvodni pogon Tehnologijski standardi

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]