Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mini mljekara Veronika
  • 09.09.2017. 09:00

Mini mljekara Veronika niže titule šampiona

Mini mljekara Veronika u proteklom je razdoblju osvojila prestižne nagrade za niz svojih proizvoda.

Foto: minimljekaraveronika
  • 1.567
  • 71
  • 0

Na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu održanom u Novom Sadu proizvodi zagorske Mini mljekare Veronika osvojili su dva naslova Šampion kvalitete (Polutvrdi sir - piment i Sirutka mango marelica), četiri Velike zlatne medalje (Maslac, Sirutka, Polutvrdi sir-kopriva, Polutvrdi sir-tartufi), dvije Zlatne medalje (Kiselo vrhnje 30% m.m., Sirni namaz Bučko) te jednu Srebrnu (Svježi sir) i Brončanu medalju (Kefir).

Visoki rezultati i u Gornjoj Radgoni

Visoke rezultate postigli su i na međunarodnom ocjenjivanju mlijeka i mliječnih proizvoda u okviru sajma AGRA u slovenskoj Gornjoj Radgoni: Veliku zlatnu medalju osvojili su Svježi sir te Sirutka mango marelica. Svježe mlijeko, Sirutka, Sirni namaz s bučinim košticama - Bučko i Polutvrdi sir s tartufima su zaslužili Zlatnu medalju.

Imaju se čime pohvaliti

Maslac i Zagorski škripavac okitili su se srebrom, a Polutvrdi sir s koprivom broncom.

Novi sirevi s dodacima

"Nedavno smo plasirali novu seriju polutvrdih sireva s dodacima: Gospon Tartuf (polutvrdi sir s tartufima) Frajla Kopriva (polutvrdi sir s koprivom), Piment Mali (polutvrdi sir s pimentom) i Teta Pepa (polutvrdi sir s bučinim košticama). Kritike su pozitivne i od strane kupaca i od strane struke što nas čini izuzetno ponosnima, osobito na Sir s pimentom koji je proglašen Šampionom sajma u Novom Sadu.

Ulažemo veliki trud da svakodnevno napravimo kvalitetne proizvode za naše kupce, a osvojene nagrade i priznanja su dokaz da smo na pravom putu", rekao je vlasnik Mladen Šurbek.

Proširili prodajnu mrežu

Motivacije i volje im ne nedostaje - prošle godine predstavili su Kefir i Zagorski škripavac, a svoju prodajnu mrežu proširili su prema obali otvorivši vlastita prodajna mjesta u Rijeci, te jedno u shopping centru u Splitu.

Novi proizvodi

Mini mljekara Veronika započela je s radom 2000. godine u malom zagorskom mjestu Desinić u blizini dvorca Veliki Tabor. Krajem 2015. godine izgrađen je novi suvremeni proizvodni pogon u kojem se dnevno preradi oko 20.000 litara mlijeka. Najvažnija je sirovina - temelj svih proizvoda - domaće svježe mlijeko koje se svakodnevno prikuplja od kooperanata iz Krapinsko-zagorske ali i dijelova okolnih županija.

Novu seriju sireva s dodacima možete kupiti na svim prodajnim mjestima Mini mljekare Veronika i u Veronika delikatese trgovinama.

Foto: minimljekaraveronika


Tagovi

Mini mljekara Veronika Mladen Šurbek Mljekara Veronika Sirevi Veronika Mlijeko Veronika


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.