Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proizvodi sela
  • 24.02.2017. 07:30

Milijunta litra mlijeka na mljekomatu zadruge

Mljekarsko-stočarska zadruga "Proizvodi sela" proslavila dvije godine rada, slavlju je nazočio i ministar poljoprivrede!

  • 5.771
  • 742
  • 0

Povodom druge godine rada, Mljekarsko-stočarska zadruga "Proizvodi sela" u Zaprešiću JE prigodno darivala kupca milijunte litre mlijeka na mljekomatu zadruge.

Darivanju sretnog kupca su uz upravitelja zadruge Darka Pavičevića, nazočili i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić i Gradonačelnik Grada Zaprešića Željko Turk. Svi su se složili kako brojke postignute u dvije godine rada pokazuju kako je ovdje riječ o itekako uspješnom projektu.

Otvorena i nova sirana

U sklopu slavlja druge godišnjice zadruge svečano je otvorena i nova sirana Vlade Jurkasa u Šenkovcu, uz nazočnost ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića. Bila je to prilika i za prezentaciju dvogodišnjeg rada Zadruge na polju proizvodnje i prodaje svježeg mlijeka i mliječnih proizvoda, kao i ostalih proizvoda sela u gradovima i općinama Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije te Gradu Zagrebu.

Nakon otvaranja sirane je predstavljen i inovativni uređaj za prodaju mlijeka, jogurta, domaćih sokova, ulja i vina - PUNISAM, kojeg zadrugari vide kao sjajan nastavak priče s mljekomatima i jednostavan način daljnjeg plasiranja svojih proizvoda.


Tagovi

Proizvodi sela Zadruga Tomislav Tolušić


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]