Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Marko Njavro
  • 04.09.2013.

Marko Njavro imenovan članom uprave Molson Coorsa Europe

Marko Njavro imenovan je predsjednikom poslovne jedinice Bugarska i članom uprave Molson Coorsa za Europu.

  • 415
  • 19
  • 0

Marko Njavro imenovan je predsjednikom poslovne jedinice Bugarska i članom uprave Molson Coorsa za Europu. Na toj poziciji bit će odgovoran za ukupno poslovanje i rezultate vodeće bugarske pivovare Kamenitza AD, koja zapošljava 700 ljudi i ima dvije tvornice u Bugarskoj, te će kao član sudjelovati u radu uprave Molson Coorsa Europe.

Marko Njavro karijeru u Zagrebačkoj pivovari započeo je 2005. godine na poziciji višeg menadžera za ključne kupce te je vrlo brzo napredovao na poziciju brend menadžera za Beck's, a potom i za Ožujsko. Tri godine poslije unaprijeđen je na dužnost marketinškog menadžera za domaće brendove Zagrebačke pivovare, s posebnim naglaskom na vodeći brend piva u Hrvatskoj - Ožujsko pivo.

Ostvarivši zapažene rezultate, godine 2011. imenovan je marketinškim menadžerom Starbeva za AB InBev brendove za deset europskih tržišta, čime započinje njegova vrlo uspješna međunarodna karijera. Početkom 2012. godine preuzeo je poziciju direktora marketinga Molson Coorsa Rumunjske, a početkom 2013. imenovan je Brand Excellence direktorom za Molson Coors Europe te je postao odgovoran za cjelokupan portfelj Molson Coorsovih brendova, uključujući Staropramen, Carling International, AB InBev licencne i distribucijske brendove te projekte vezane uz core lager brendove.

Na novoj poziciji Marko Njavro odgovarat će predsjedniku Molson Coorsa Europe Marku Hunteru.


Tagovi

Marko Njavro Molson Coors Kamenitza AD Beck's AB InBev Staropramen Carling International

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]