AgroKlub.com

\

Prehrambena industrija

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Prehrambena industrija » Marica peče pijane kekse i kuha kupinovo vino

Marica peče pijane kekse i kuha kupinovo vino

Kupinovo vino

Marica peče pijane kekse i kuha kupinovo vino

Datum: 06.02.2017. 10:30 |

Kategorija:

Prehrambena industrija, Eko proizvodnja

Za dobru "radnu" temperaturu i jak imunitet pobrinula se ekološka uzgajivačica kupina iz Baranje, koja je na osječkoj glavoj tržnici ponudila kuhano kupinovo vino i "pijane" kupinove kekse.

Cijelog siječnja na osječkoj glavnoj tržnici u okviru Zelenog četvrtka glavna tema je kako se zagrijati i biti fit. Ovoga puta za dobru "radnu" temperaturu i jak imunitet pobrinula se ekološka uzgajivačica kupina iz Baranje, koja je ponudila kuhano kupinovo vino i "pijane" kupinove kekse. Marica Završki, eko uzgajivačica kupina, kaže da posjetiteljima tržnice nude kuhano kupinovo vino s dodatkom klinčića i malo šećera.

Odraslim osobama preporuča se konzumiranje pola decilitra kupinovog vina dnevno kako bi smanjili rizik od srčanih oboljenja, snizili razinu kolesterola te pomogli svome organizmu u prevenciji karcinoma grla, jednjaka i jetre.

Vina s potpisom Baranje ime ove godine sasvim dovoljno jer su klimatološke prilike išle na ruku uzgajivačima kupina. Posjetitelji su na tržnici, osim kuhanog vina, mogli kušati i "pijane" kupinove kekse.

Foto: screenshot/youtube.com


Osječka televizija

Osječka televizija
Sv.L.B.Mandića bb, Osijek, Hrvatska
tel: (031) 400 - 000
e-mail: marketing@ostv.hr , web: www.osjecka.com

Broj pregleda članka: 1521; Uspješnost članka: 101.05

Tagovi: Osijek, Tržnica, Kupinovo vino, Zdravlje, Zeleni četvrtak, Eko

Ključne riječi članka: marica, pece, pijane, kekse, i, kuha, kupinovo, vino, kupina, kupinovo, kekse, pijane, kupinovo vino, pijane kupinove kekse


Karolina Tušek

Svi tekstovi autora

Autorica Karolina Tušek

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!