• Sok od jabuke
  • 23.01.2017. 16:30

Ljekovitim pićem od jabuka protiv debelih minusa

Snijegu i niskim temperaturama na osječkoj glavnoj tržnici odoljeli su samo najuporniji, a među njima i vrijedna ekipa Zelenog četvrtka. Glavni saveznik u borbi protiv hladnoće su im dva napitka od soka i octa od jabuka.

Foto: screenshot/youtube.com
  • 1.089
  • 118
  • 0

I dok većina nas dobro zna kako se u hladnim zimskim danima možemo ugrijati uz kuhano vino, na Zelenom četvrtku osječke tržnice napravili su iskorak pa su odlučili skuhati sok i ocat od jabuke. U svaki od napitaka dodali su i začine poput cimeta, meda, klinčića i pimenta i napravili prave vitaminske bombe koje vam odmah podignu raspoloženje i budnost.

Dodatnu snagu napicima daje i posebna kvaliteta jabučnog octa proizvedenog po eko pravilima.

Miro Kovačević s OPG-a Kovačević kaže da proces dobivanja jabučnog octa traje minimalno dvije godine da bi imao kvalitetu kakvu njihov jabučni ocat ima.

Jabučni ocat ima iznimno blagotvoran učinak na zdravlje, neovisno o tome želite li skinuti višak kilograma ili dati dodatnu energiju tijelu i ojačati imunitet.

Foto: screenshot/youtube.com


Tagovi

Zeleni četvrtak Jabuke Tržnica Sok Jabučni ocat Zima OPG Kovačević


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!


Partner

Osječka televizija

Sv.L.B.Mandića bb, Osijek, Hrvatska
tel: (031) 400 - 000, e-mail: [email protected] web: http://www.osjecka.com