Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konzum Klik
  • 01.12.2015. 15:20

Konzum ima web shop za online trgovinu!

Odsad se proizvodi iz Konzuma mogu kupovati i online, putem novog web shopa Konzum klik.

  • 399
  • 26
  • 0

Trgovački lanac Konzum predstavio je svoj novi koncept online trgovine - Konzum klik, investiciju vrijednu 30 milijuna kuna. Investicija uključuje izgradnju i opremanje novog logističkog centra na više od 5.000 četvornih metara u Vrbanima (bivši Getro) te kompletan redizajn web stranica, uz brojne nove funkcionalnosti.

Prema riječima predsjednika Uprave Konzuma Darka Kneza, "Konzum klik je početak nove ere u online prodaji hrane i pića u Hrvatskoj. Iako je Konzum u tom segmentu prvi i jedini trgovac i dalje će nastaviti s ulaganjima i unapređenjima te usluge, jer vjeruju da je to budućnost trgovine", kazao je Knez, dodajući kako u idućoj godini očekuju povećanje online prodaje i do tri puta.

Širenje u regiji

Od siječnja iduće godine, kako je najavio, u sklopu logističkog centra biti će uvedena i drive in usluga te će kupci naručenu robu moći osobno preuzeti već dva sata nakon završene transakcije. "Konzum će nastaviti s unapređenjem svoje Konzum klik usluge kako bi je učinio dostupnijom kupcima u cijeloj Hrvatskoj pa se planira širenje dostave u više velikih gradova (Rijeka, Osijek, Split), kao i širenje u regiji", istaknuo je Knez, koji je najavio i da se za dva tjedna planira otvoriti preuređeni Konzum u Vukovarskoj (bivši Mercator).

Minimalna narudžba 200 kuna

Kako je istaknuto na predstavljanju Konzum klika, kupcima je trenutno u web shopu na raspolaganju 8.000 artikala, a asortiman će se širiti prema zahtjevima kupaca. Minimalna narudžba je 200 kuna, cijene su iste kao u Super Konzumima, a ako je košarica vrijednosti više od 500 kuna, dostava je besplatna.

Prema iznijetim podacima, prosječna Konzumova online košarica trenutno iznosi oko 630 kuna, u njoj je više od 50 artikala, a 41% online kupaca Konzuma ima između 30 i 39 godina. Iz Konzuma ističu i kako su nove web stranice Konzum klika puno jednostavnije za korištenje, a jedna od najzanimljivijih novih funkcionalnosti je što kupac prije dostave dobiva obavijest u kojoj se vidi fotografija te ime i prezime dostavljača.


Izvori

Hrvatska izvještajna novinska agencija - HINA


Tagovi

Konzum Klik Darko Knez Online kupnja Hrana Piće Budućnost trgovine Web shop


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]