Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Povlačenje proizvoda
  • 14.11.2016. 16:30

Kaufland povlači vafle zbog sadržaja kikirikija

Iz Kauflanda su izvijestili da s tržišta povlače nekoliko vrsta K-Classic vafla s krem punjenjem jer smatraju da mogu sadržavati kikiriki u količini većoj od one istaknute na ambalaži.

  • 2.207
  • 226
  • 0

Iz Kauflanda su izvijestili da s tržišta povlače nekoliko vrsta K-Classic vafla s krem punjenjem jer smatraju da mogu sadržavati kikiriki u količini većoj od one istaknute na ambalaži, navodi se u priopćenju.

Riječ je o K-Classic vaflima s krem punjenjem s okusom kakaa 175 grama, K-Classic vaflima s krem punjenjem s okusom kakaa 500 g, K-Classic vaflima s krem punjenjem s okusom kokosa 175 g, K-Classic vafle s krem punjenjem s okusom lješnjaka 175 g, K-Classic vafle s krem punjenjem s okusom vrhnja 175 g, Sweet vafle s krem punjenjem s okusom kakaa 360 g i Sweet vafle s krem punjenjem s okusom lješnjaka 360 g.

"Osobama alergičnima na kikiriki, ako konzumiraju navedene proizvode, nije isključena alergijska reakcija. Stoga te kupce molimo da ne konzumiraju navedene proizvode", ističu iz Kauflanda. Kupci koji nisu alergični na kikiriki proizvode bezbrižno mogu konzumirati. Kaufland je navedene proizvode već povukao iz prodaje, dodaje se u priopćenju.

Iz tog trgovačkog lanca poručuju i da u svim njihovim poslovnicama potrošači proizvod mogu vratiti uz povrat novca i bez predočenja računa.


Tagovi

Kaufland Vafli


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."