Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dukat
  • 07.09.2013.

Dukat stopostotni vlasnik Ljubljanskih mlekarni

Dukat je sada glavni dioničar i stopostotni vlasnik Ljubljanskih mlekarni.

Foto: RGBStock.com
  • 322
  • 28
  • 0

Dukat je kao glavni dioničar Ljubljanskih mlekarni proveo postupak kojim su sve dionice manjinskih dioničara te tvrtke prenesene na Dukat kao glavnog dioničara, sukladno odredbama Zakona o trgovačkim društvima Republike Slovenije. Dukat je sada glavni dioničar i stopostotni vlasnik Ljubljanskih mlekarni.

Centralna klirinško depotna družba iz Ljubljane izvršila je upis 52.113 dionica manjinskih dioničara u korist Dukata s danom 2. rujna ove godine. Time je Dukat postao vlasnik 4.381.933 dionica Ljubljanskih mlekarni, što čini 100 posto temeljnog kapitala Ljubljanskih mlekarni, zaključuje se u današnjoj obavijesti Dukata, članici Lactalis grupe.

Dukat je sredinom ove godine preuzeo većinski, 50,3-postotni udjel u Ljubljanskim mlekarnama od NFD Holdinga, Factor Banke, Mutual Fund-a, KD Delniški Dohodkovni, KD Banke i Save. Nakon toga Dukat je izašao s obvezujućom ponudom za otkup dionica ljubljanske tvrtke, a u tom je postupku dobio dodatnih 46,23 posto dionica te je od druge polovice svibnja imao ukupno 96,52 posto dionica. Skupština Ljubljanskih mlekarni je početkom kolovoza, u skladu sa slovenskim zakonima, donijela odluku o prijenosu dionica manjskih dioničara na Dukat.

Foto: RGBStock.com


Tagovi

Dukat Ljubljanske mlekarne Temeljni kapital Dionice

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.