Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Biscuitpeople
  • 19.06.2014. 15:00

Biscuitpeople – centralno mjesto industrije keksa!

Proizvodite kekse, biskvite i druge slastice, dobavljač ste sirovina i uređaja ili pak organizator sajmova? Biscuitpeople je pravo mjesto za Vas!

Foto: depositphotos.com
  • 206
  • 12
  • 0

Proizvodite kekse, biskvite i druge slastice, dobavljač ste strojeva i sirovina, organizator sajmova iz prehrambenog sektora ili na bilo koji drugi način sudjelujete u proizvodnom lancu onda je Biscuitpeople pravo mjesto za Vas!

Najsvježije informacije namijenjene proizvođačima keksa, biskvita i drugih slastica, dobavljačima strojeva i sirovina, kao i organizatorima sajmova iz prehrambenog sektora, ali i konzumentima. Ne samo lokalno, nego i globalno Biscuitpeople je izvrstan izvor relevatnih vijesti o novim proizvodima, sajmovima, trendovima, stanju na tržištu, kao i drugim aspektima koje B2B platforme omogućavaju. Osim svježeg sadržaja korisnicima je omogućen pregled svih sudionika organiziranih po djelatnostima:

  • proizvođači keksa
  • dobavljači strojeva i sirovina
  • organizatori sajmova

Iako globalnog karaktera našao je svoju primjenu i svrhu za naše poznate proizvođače keksa Kraš i Koestlin, koji su uvidjeli korisnost jednog ovakvog portala. Tu je i još jedan naš proizvođač Glazir d.o.o., već afirimirani sudionik na međunarodnom tržištu koji kontinuirano ispituje svoje dosege.

Svi oni koji su na bilo koji način dio ove slatke priče i koje zanima globalni doseg tržišta jesu – biscuit people!

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Biscuitpeople Kraš Koestlin Glazir d.o.o. Proizvođači keksa B2B Dobavljači Prehrambeni sajmovi Keks Biskvit Slastice Biscuitpeople Internet portal Prehrambena industrija


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]