Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Imlekova akvizicija
  • 31.10.2015. 15:20

Beogradski Imlek kupio Nišku mljekaru

Imlek, jedna od najvećih tvrtki za proizvodnju mlijeka koja posluje na području bivše države sada je postala i 100 postotni vlasnik Niške mljekare.

Foto: imlek.rs
  • 162
  • 15
  • 0

Akcionarsko društvo (AD) Imlek sa sjedištem u Beogradu, regionalna je kompanija koja posluje na teritoriju Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije te otkupljuje mlijeko od nekoliko tisuća kooperanata iz Srbije, potpisala je ugovor o kupnji 100% vlasništva Niške mljekare AD, jedne od najvećih u južnoj Srbiji.

Kako piše u priopćenju, Imlek će tim potezom ojačati svoj položaj na tržištu južne Srbije, ali i modernizirati proizvodnju i unaprijediti poslovanje. Nakon preuzimanja, planirane su brojne investicije, kako bi se proizvodni procesi mljekare iz Niša, prilagodili Imlekovim standardima i promovirati najpoznatiji brend Niške mljekare, Vedro. Prema riječima Ilije Šetke, generalnog direktora Imleka, ova akvizicija predstavlja početak realizacije planova za unapređenje i širenje poslovanja kompanije.

Imlek svakodnevno prikuplja 700 tisuća litara mlijeka s vise od četiri tisuće obiteljskih farmi širom Srbije.

Foto: imlek.rs


Tagovi

Imlek Mljekara Niška mljekara Srbija Akcionarsko društvo Crna Gora Bosna i Hercegovina Makedonija Kooperanti Ugovor o kupnji Južna Srbija Investicije Ilija Šetka Akvizicija


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs