Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 15.06.2015. 11:00

Za skladištenje voća i povrća 2,4 milijuna kuna

OPG Brijačak je dobivenim sredstvima moderniziralo pogone i opremu, nužne u proizvodnji voća i povrća. Njihovo gospodarstvo nedavno je posjetilo i izaslanstvo Savjetodavne službe, Ministarstva poljoprivrede Kosova.

Foto: http
  • 427
  • 49
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva.

Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Brijačak Igora iz Gradine u Virovitičko-podravskoj županiji isplaćeno je 2.441.718,41 kuna za ulaganje u izgradnju objekta za skladištenje voća i povrća. IPARD sredstvima također je nabavljena i specijalizirana oprema za berbu, sortiranje i pakiranje voća i povrća.

Investicijom u modernu hladnjaču, osigurana je prisutnost na tržištu tijekom cijele godine, omogućeno dodatno zapošljavanje te poboljšanje kvalitete proizvoda.

Foto: http://www.vpz.com.hr


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 101 Igor Brijačak Općina Gradina Virovitičko-podravsko županija Skladištenje Hladnjača Voće i povrće


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]