Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 23.10.2015. 15:05

Za poljoprivredne strojeve 362 tisuće kuna

OPG Crnčan iz Marijanovaca proizvodi domaći češnjak. Dobivenim IPARD sredstvima kupili su novi traktor.

  • 396
  • 59
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda zajednice.

Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Crnčan Jelke iz mjesta Marijanci u Osječko-baranjskoj županiji, isplaćeno je 362 tisuća kuna za ulaganje u nabavku poljoprivredne mehanizacije i opreme. Nabavljen, je između ostaloga i novi traktor.

IPARD sredstvima ostvaren je i cilj ulaganja, odnosno osigurala se gospodarska sigurnost i kvaliteta u procesu proizvodnje. OPG Crnčan bavi se proizvodnjom domaćeg češnjaka i nalazi se u sustavu integrirane proizvodnje.


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 101 OPG Crnčan Jelka Marijanci Osječko-baranjska županija Gospodarska sigurnost Domaći češnjak Integrirana proizvodnja


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.