• Honda - Eurometal
  • 08.01.2014. 11:41

Vrtni motokultivatori

Motokultivatori se rade po Hondinom dizajnu, nacrtima i specifikaciji.

  • 2.207
  • 218
  • 0

Opće je poznato da je u Europi, pa tako i u Hrvatskoj sve više malih zemljišnih parcela. Vlasnici ovakvih parcela imaju male vrtove, travnjake, cvjetnjake i povrtnjake. Postoji trend da se ljudi bave povrtlarstvom i cvjećarstvom iz hobija te pri tome žele izbjeći ručno uređivanje cvjetnjaka i povrtnjaka, ali nisu spremni koristiti velike, složene motokultivatore.

Svjetski poznati proizvođač motokultivatora iz Japana - Honda uočila je da se sve više traže mali vrtni motokultivatori, te su izašli u susret svojim kupcima sa dva nova mala vrtna motokultivatora koji su prvenstveno namijenjeni za radove u cvjetnjacima i povrtnjacima. Vrtni motokultivatori namijenjeni su za kvalitetniju obradu tla, za uređivanje vrtova (povrtnjaka i cvjetnjaka), te međurednu obradu. Radna širina Hondina vrtnog motokultivatora odgovara veličini vrta.

Ovi motokultivatori prilagođeni su željama kupaca: lagani su, tihi, jednostavni za korištenje, te se mogu lako prenositi.

Honda je odlučila da male vrtne motokultivatore po njihovom dizajnu, nacrtima i specifikaciji za njih proizvodi Eurometal d.o.o. Osijek - hrvatski proizvođač motokultivatora.

Važno je da se motokultivatori u cijelosti rade u Hrvatskoj i iz pogona osječke tvornice motokultivatora izravno odlaze na europsko tržište. Honda kupuje gotov vrtni motokultivator proizveden u Hrvatskoj s naznakom "Made in Croatia".


Tagovi

Honda Motokultivator Vrtovi Travnjak Eurometal Osijek Proizvodnja