Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 21.10.2016. 07:30

Uz IPARD je lakša proizvodnja luka

APPRRR je isplatila 1,7 milijuna kuna za ulaganje u specijaliziranu opremu za berbu i navodnjavanje povrća, te poljoprivrednu mehanizaciju i opremu.

Foto: bigstockphoto.com, Anze Bizjan
  • 1.665
  • 83
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 "Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva".

Korisniku AGRO EL d.o.o. iz Međimurske županije isplaćeno je 1.709.489,04 kuna za ulaganje u specijaliziranu opremu za berbu i navodnjavanje povrća, te poljoprivrednu mehanizaciju i opremu.

IPARD sredstvima nabavljeno je sljedeće: uređaj za branje luka, dvije tandem trostrane kiper prikolice, dieselski agregat - motorna pumpa s pripadajućom opremom, četiri rolomata sa pripadajućom opremom, cjevovod za navodnjavanje, uređaj za malčiranje luka, uređaj za malčiranje korova, ogrtač krumpira, stroj za razbijanje pokorice, rasipač mineralnog granuliranog gnojiva, sadilica, prskalica te teleskopski transporter. Više o svim IPARD korisnicima pogledajte ovdje.

Foto: bigstockphoto.com, Anze Bizjan


Povezana biljna vrsta

Luk

Luk

Sinonim: Crveni luk | Engleski naziv: Onion | Latinski naziv: Allium cepa L.

Luk pripada porodici lukova (Alliaceae) i biljka je s dvogodišnjim razvojem. Ima razgranat korijenov sistem s vrlo malo korijenovih dlačica, pa je moć usisavanja vrlo slaba.... Više [+]

Tagovi

APPRRR IPARD Agro El Uzgoj povrća Oprema Navodnjavanje Luk


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]