Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agromeđimurje
  • 31.03.2015. 07:45

Traže se kooperanti krastavaca kornišona

U tvrtki navode kako nude, siguran otkup, garanciju isplate, stručnu pomoć u tehnologiji proizvodnje, suradnju na terenu te osiguran repromaterijal.

  • 1.764
  • 132
  • 0

Agromeđimurje d.d. iz Čakovca poziva zainteresirane poljoprivrednike koji žele popuniti svoj kućni proračun, da postanu njihovi kooperanti u proizvodnji krastavaca kornišona.

U tvrtki navode kako nude, siguran otkup, garanciju isplate, stručnu pomoć u tehnologiji proizvodnji, suradnju na terenu te osiguran repromaterijal. Svi zainteresirani za detaljnije informacije, mogu se javiti Ivani Jurčec Tota na broj mobitela 098/974-5959 ili voditelju kooperacije Ivici Krčeliću na 099/393-2086.

Ukoliko će biti većega interesa potencijalnih proizvođača krastavaca na pojedinom području, stručnjaci Agromeđimurja d.d., spremni su doći u to selo ili grad te održati predavanje kako bi zainteresirane što detaljnije upoznali s pravilima kooperacijske proizvodnje.

Ovakvu inicijativu Agromeđimurja d.d. pozdravljaju i međimurske općine i gradovi, pa tako primjerice, općina Donja Dubrava, nudi i potporu svim svojim mještanima koji se odluče za ovakvu vrstu kooperacije, a način njezine realizacije može se doznati u općini na broj 040/ 688-919. Također programe kooperacije i proizvodnje krastavaca, tvrtka Agromeđimurje d.d. je do sada, osim u Donjoj Dubravi, predstavila i u Orehovici te Nedelišću, a 01. travnja 2015. godine u 18:00 sati, s njime će biti upoznati i svi zainteresirani u Murskom Središću. Sastanak će biti održan u Sali za sastanke, kraj Turističkog informativnog centra.


Tagovi

Agromeđimurje d.d. Čakovec Kooperacija Krastavci kornišoni Siguran otkup Garancija isplate Stručna pomoć Tehnologija proizvodnje Osigran repromaterijal Ivana Jurčec Tota Ivica Krčelić Međimurje Donja Dubrava Orehovica Nedelišće Mursko Sredi


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]