Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ecoland
  • 29.07.2015. 16:05

Povećajte korijen i smanjite toplotni šok biljke!

Biljke sa povećanim volumenom finih korjenčića dobivaju veću količinu hranjiva i automatski snižavaju potrošnju vode do tih količina koliko im je neophodno za hlađenje listova.

  • 2.012
  • 94
  • 0

Za vrijeme trenutačnih sušnih i vrućih razdoblja biljke trpe i urodi su sve manji. Kako bi usjevi bili dobri, unatoč višim proljetnim i ljetnim temperaturama ili šokom izazvanim povremenim padom temperatura, potrebne su samo blage promjene.

Samo jednim tretmanom Bio-algeen S-92 biljka povećava količinu korjenčića za cca. 30%. Svaka biljka koja dolazi u kontakt sa ovim proizvodom reagira trenutno, prosljeđujući energiju u razvoj korijena.

Utrošak vode i do 50% manji

Bio-algeen S 92

Više vode traže i biljke sa povećanim korijenom. Korištenje Bio-algeen S-92 u južnim zemljama, u kulturama riže, pamuka, krumpira, vinove loze i duhana pokazalo je da su tretirane biljke potrošile 50% manje vode u odnosu na netretirane, unatoč suši i vrućini. Razlog tome je činjenica da biljke s normalnim horizontalnim korijenom pokušavaju upiti što više vode te su već i kod lagano povišenih utjecaja sunca u stresu i gladne. Upijanjem vode i povećanim protokom vode, nastoje akumulirati hranjive sastojke i utažiti glad. U protivnom njihov rast prestaje.

Ponovno uspostavljanje prirodne ravnoteže

Biljke sa povećanim volumenom finih korjenčića dobivaju veću količinu hranjiva i automatski snižavaju potrošnju vode do tih količina koliko im je neophodno za hlađenje listova. Osim toga, biološke aktivnosti u tlu povećavaju istovremeno intenzitet i količine, tako se iscrpljeno tlo oživljava, erozija i štetna mikro-biološka svojstva neutraliziraju i uspostavlja prirodna ravnoteža.

Kako biste povećali volumen korijena i smanjili stres uvjetovan temperaturama i sušom tretirajte svoje biljke sa Bio-algeen S-92 prema uputama.

Za dodatne informacije o ovom proizvodu obratite se u tvrtku Ecoland na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Ecoland Bio Algeen S 92 Povećanje mase korijena Toplotni šok Utrošak vode Povećanje uroda Usjev Biološka aktivnost

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]