AgroKlub.com

\

Povrćarstvo

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Povrćarstvo » Posjetite Šaframov Dan Paprike

Posjetite Šaframov Dan Paprike

Šafram

Posjetite Šaframov Dan Paprike

Datum: 21.08.2017. 16:30

Kategorija:

Povrćarstvo

Tvrtka Šafram poziva vas na edukaciju o začinskoj paprici koja će se održati u petak, 25. kolovoza 2017. godine u općini Lukač, u Mjesnom odboru Turanovac. Početak je u 10 sati.

Tvrtka Šafram poziva vas na edukaciju o začinskoj paprici koja će se održati u petak, 25. kolovoza 2017. godine u općini Lukač, u Mjesnom odboru Turanovac, adresa Trg bana Jelačića 12, s početkom u 10 sati.

Budući da postoji veliki interes za proizvodnjom začinske paprike, organizirana je edukacija u trajanju od sat vremena. Priču o začinskoj paprici prezentirati će proizvođači sjemena. Nakon toga biti će vremena za razgovor sa stručnim vodstvom u kojem će posjetitelji dobiti odgovore na sva pitanja i nedoumice.

Tvrtka Šafram će zatim povesti posjetitelje na polje njihovog kooperanta kako bi posjetitelji mogli vidjeti sklop začinske paprike, kako se sadi, koliki je međuredni razmak, prinos po biljci i slično.


Veliki je interes za proizvodnjom začinske paprike

Upiti su u Šafram stizali iz cijele Hrvatske, što ih posebno raduje i zahvalni su na tomu, međutim, ovo je kultura koja provjereno uspjeva u Slavoniji, Baranji i Podravini, pa pozivaju sve zainteresirane da i tu stavku uzmu u obzir. .

Pozivaju se svi zainteresirani, postojeći i potencijalni kooperanti, 25.08. u Turanovac da iz prve ruke saznaju više o proizvodnji začinske paprike!


Šafram d.o.o.

Sponzorirani članak
Šafram d.o.o.
Oranice 118, Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 38 84 350
e-mail: safram@safram.hr , web: www.safram.hr

Broj pregleda članka: 1036; Uspješnost članka: 250.8

Tagovi: Kooperanti, , Začinska paprika, Šafram

Ključne riječi članka: posjetite, saframov, dan, paprike, paprike, začinske, šafram, začinske paprike, proizvodnjom začinske paprike